Sjuk

Attans så förkyld jag är/på väg att bli! Så himla taskigt när jag nu börjat nya jobbet, bra intryck de får av mig när jag hostar och snorar redan dag 5. (och är så sinnesjukt trött)

Just nu har nog förkylningen inte brutit ut utan det är snorattacker, andas med öppen mun och gegga i huvet som gäller.

I dag ska vi till en beroendemottagning och hälsa på och i eftermiddag ska jag träffa min första klient. En händelserik dag, det är det iof varje dag på mitt nya jobb.

Min rumskamrat berättade att hon har tre barn, 2 som är 38 och 40 med barnbarn och 1 som är 16 år. Hon blev oväntat gravid när hon var 46 och trodde hon var i klimakteriet. Hon säger att de aldrig lidit av att hon var äldre, men när hon förstod att hon var gravid så var det en chock, för alla.

****
Så här tänker jag med huset; Efter vårt otroligt stora bråk där det nästan blev skilsmässa så har jag tänkt om lite. Min make är mitt allt, och jag vill bo där han bor. Han vill inte flytta till dalarna just nu och då får jag finna mig i det. För att flytta upp själv känns inget vidare och inget jag vill göra.

Så småningom kanske vår tid kommer då det är dags att ta ett sånt beslut. En sak i taget. Så vi tittar på hus här nere och flyttar ev och när vi får jobb och hus båda och tiden känns rätt så flyttar vi då.

Vi tittar på hus för att det vi bor i börjar få lite brister, det är dags att måla om, köket är från 70-talet, kyl o frys, varmvattenberedare är oxå de väldigt gamla, taket på boden behövs läggas om och vi har lagt ner otroligt mkt energi och pengar på huset redan. Så vi vill bo i ett lite nyare hus i samma stad som vi bor i nu men nere i en annan del där vatten och skogen finns.

Dessutom så är det skönt om huset är lite större så katterna, besökare/familj och vi får plats. Och får vi barn/familjehem så är ju det toppen med större hus.

****

Om vi köper hus så tar jag en paus i äggdonation3 ett tag, jag behöver en paus. Blir det inte hus så tar jag ändå en liten paus för varken min kropp eller jag orkar just nu.



Kommentarer

  1. Jag hoppas att du snart blir bra igen, försök att vila i helgen. Det är kloka tankar du har om huset, på bilden du visade tidigare såg det jättefint ut!

    Det är nog också bra att ta en paus från äggdonationerna - du behöver vara pigg!

    Många kramar!

    SvaraRadera
  2. Du är så klok! Ibland måste man på nåt sätt sätta sig ner och tänka efter vad det är man håller på med. Jag fick också göra det. Jag ville ville ville en sak med vårt boende. Men det bästa för OSS var inte det. Då fick jag faktiskt vara så vuxen att jag tänkte på OSS i första hand. Och det har ju blivit bra som det är nu... :) Det är ju mannen jag älskar, och honom jag vill vara med.... ;)

    Och det är också klokt att ta en liten paus i bebiskarusellen! Lyssna på din kropp, och ditt sinne... Var rädd om dig!!

    Många kramar

    SvaraRadera
  3. Krya på dig..
    Så klokt du tänker om er och hus och allt...

    Ha en skön fredag och helg och se till att bara ta hand om dig hela helgen..

    Kram Lena och missarna

    SvaraRadera
  4. Kan bara instämma med de tidigare kommentarerna. Du är alltid så klok!

    Så var klok i helgen med och ta väl hand om dig, sov mycket, ät bra och försök få lite sol på näsan, även om det kanske är bäst bara att sitta ute ett tag. Och säg åt förkylningen att dra åt *.

    Stora kramar!

    SvaraRadera
  5. Håller förstås med de andra, minns ju att du berättat hur viktig han är för dig o en paus hade nog gjort er båda gott, ibland måste man ta ett steg åt sidan, andas och bara leva ett tag för att se tillvaron i nytt ljus och ta rätt beslut för framtiden.

    Krya på dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering