Ruvardag 11

Överraskningarnas dag i går; Först så  firades jag av med pompa och ståt och jag fick massor av presenter både av personal och elever. Hela tiden med känslan av overklighet, ungefär som dan innan man går på semester.. Det kändes både spännande och sorgligt, ett avslutat kapitel på något vis.

En av de bättre presenterna var en smartbox- brunch med bubbel. Det är ju perfekt, det gillar ju verkligen vi. Detssutom var det ett liveitpaket med presentkort på äventyr.

Sen körde jag hem en kollega och åkte hem till missarna. Hela dagen kändes så konstig. Lite som en dröm.

Vid åtta på kvällen var jag trött, så jag och Robban satt och halvknoppade i soffan och jag verkligen längtade efter att gå och lägga mig så ringer det på dörren!! Jag trodde det var en granne men det var ju bästa dalakompisen!! Fantastiskt!

Jag blev så himla glad att jag bara stod och kramade henne, hon och maken hade planerat det här i några dagar.

Tyvärr ska hon vidare i dag på konferens men det är så fantastiskt, otroligt roligt att träffa henne. Hon är så okomplicerad, omtänksam, lättsam och genomtrevlig. Hon är en av de stora anledningarna att jag vill flytta, tänk att få träffa henne jämt! Underbara tanke.

Vi har ju henne på hitta vänner appen och det är otroligt praktiskt när hon ska på konferens då vi guidar henne genom sthlm; fel håll! Fel håll..Hahaha! Nu ser det ut som hon är framme.. Älskade vän <3

****
I morgon är det testdag. Jag vill inte testa, dessutom har jag ingen officiell testdag då de vill att jag ska ta blodprover. Så det är svårt att veta om det är försent eller för tidigt. Men ett minus blir så påtagligt, ibland är det så skönt att bara få låtsas som ingenting.

Men jag har inga förhoppningar och jag vet vad resultatet blir, ni oxå förmodar jag. Hoppas ni orkar hänga med på ännu en donationsresa, för än är det inte över.

****
Andra överraskningar var att jag hade makens bil i går och det regnade in!! På golvet på passagerarsidan så var det massa vatten, inte så konstigt iof då det har regnat 60 mm på en dag. Fast det beror nog mer på att jag haft bilen på tvätt och nån list hamnat konstigt.


Mycket märkligt, men sant

Presenter från elever

Presenter från alla andra







Kommentarer

  1. Jag är med på ALLA dina resor, självklart! Men... kan det inte finnas en liten chans ändå, att det faktiskt gått vägen den här gången? Jag vill liksom tro det. Och hoppas.
    Kram

    SvaraRadera
  2. åh så härligt med alla presenter.. Det betyder såklart att du varit viktig där du varit och kommer att saknas..
    Hoppas hoppas att det kanske visar nåt annat än tidigare när det ska testas..
    Tummarna hålls ihärdigt !

    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
  3. Jag känner inte dig och har bara följt din blogg den sista tiden, men jag håller tummarna och hoppas verkligen för din skull.

    SvaraRadera
  4. Då kan väl överraskningarna hålla i sig till imorgon också så det blir ett plus. Hoppas, hoppas...
    Kram
    /Åsa

    SvaraRadera
  5. Har aldrig kommenterat men hänger med så längre jag får! Som sagt, det kan ju funka den här gången... Vi har idag haft ET för vår andra IVF.
    Lisa

    SvaraRadera
  6. Någon gång ska det ju funka och du vet att vi håller alla tummar och tassar vi kan. Och du vet - såklart vi följer dig - även om jag fortfarande hoppas att det snart blir i en "gravidblogg".

    Stora kramar!

    SvaraRadera
  7. Hoppas att den största mest positiva överaskningen kommer i morrn! :) Kramar tll dig! <3

    SvaraRadera
  8. Jag hoppas också att det går bra idag.

    SvaraRadera
  9. Hur har det gått med testet idag??? Hoppas så att du har fått dig ditt livs överraskning!

    SvaraRadera
  10. Tänker på dig !

    Kramis Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering