Näääää

Men va fan. Nu håller jag på att bli förkyld. Så typiskt! Jag som ska vara pigg och alert på nya jobbet är snuvig och hängig. Förkylningen är på inledningsskedet så jag ska köpa enchinacea och hoppas det lindrar.

Det känns okey att cykla, men det är en stor upplevelse att susa genom orten, hålla på att frysa ihjäl, kämpa i uppförsbacken och när man väl landat på jobbet är man svettig, håret står på ända, mascaran rinner och man är rödblommig.

I går hade vi datautbildning, alla slänger sig med så svåra och formella ord som jag aldrig använt och i journalerna ska det skrivas på rena juristspråket. Och alla normer, riktlinjer, delegationer och lagar ska vi inte prata om. Jag är mest orolig att det inte fastnar i mitt huve, att min utbildning är en nackdel för mig. Jag vill ju visa att jag kan och är duktig. Jag gillar inte alls att vara i underläge.

I dag är det kursdag för alla om trauma, hot och våld.

****
I går var vi och tittade på huset igen. Det är väldigt fint, ca 170 kvm, ligger i skogen och tomten är ca 4000 kvm, huset är byggt år 2000.

Nackdelarna är att det inte finns garage, redskapsbod (det finns en yttepytte) eller altan med staket. Och att det kostar mycket och vi måste låna några miljoner och då har man inga pengar över att bygga annat.  Tanken var dessutom att kompisen skulle kunna bo i ett gästhus på tomten, det finns nämligen ett torp, men han tyckte det var så litet.


Huset, bilden tagen av mäklaren

Kommentarer

  1. Det ser ju bara helt underbart ut det där huset..Men oj oj så dyrt !

    Men bli i inte förälskad (som jag) bara av det fina.. Det måste ju fungera rent praktiskt också.
    Din längtan och plan att flytta nån annanstans, hemåt, gör ju att detta känns lite tokigt att köpa, hur vackert det än är..
    Men jag förstår att det är så lockande.

    Hoppas att ni hittar ert drömställe..Om det nu blir detta eller nåt mer i dina hemtrakter.

    Jättekram från Lena och missarna..

    SvaraRadera
  2. Ser fantastiskt ut, men å andra sidan kanske ni borde leta vidare om det inte har allt...
    Krya på dig!
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering