Kabooom!

SÅ var det plötsligt måndag. Förut tyckte jag alltid att det var jobbigt med måndagar, men nu ser jag lite fram emot dem. Med lite skräckblandad förtjusning förstås, för det var minsann inget lätt jobb att lära sig.
Det är oxå väldigt jobbigt att vara ny med tanke alla rutiner, sociala koderna, de informella koderna, innan man lärt känna alla. Vilka är okey och vilka inte? Det som oxå är lite konstigt är så fort jag säger vart jag kommer ifrån så rycker alla till och säger -VA? är du inte.....?? Jag svarar då lugnt -nej, min utbildning är motsvarande. I bland tycker jag att det ligger i fatet för mig, jag och den andra nya jämförde våra utbildningar och de första 1,5-2 åren läser vi precis samma, vi saknar juridiken bla. (som tyvärr det mesta handlar om)

i dag tänkte jag inte cykla till jobbet, jag skulle hosta i hjäl mig utan jag tar bilen och hoppas på parkeringsplats.

Appråpå bl så har vi hittat vår drömbil (nåja makens i alla fall) men det finns bara äldre modeller (2003-2005) som gått väldigt många mil i den prisklass vi tänkt oss. Dessutom finns det inte så många, alls. Det verkar vara populära bilar.



****
Idag måste jag försöka ringa från jobbet, både till agria om pengar och ridskolan och avboka i morgon (känns inte lämpligt att rida) och veterinären för tid för klippa klor.

Robban har piggat på sig i alla fall, det nya är att leka i buren, det går absolut inte att leka nån annanstans. Jag har gjort en egen leksak från panduro eftersom de tröttnar på alla leksaker hela tiden. Han är väldigt gosig och mysig, inte alls lila rastlös och skrikig som förut.

Mattes goseplutt.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering