Dagens beslut

I dag får vi veta om de kommer buda vidare på huset eller om vi får det, de hade tydligen lite bankproblem. Ena halva av mig säger att det är skönt att vi inte vinner budgivningen och andra halvan säger att det kommer bli en stor sorg om vi inte vinner huset. Vi har bestämt att vi inte kommer lägga högre bud än så här.

Det är oxå lite avgörande hur det blir med bilaffärer, och samla pengar till mer donationer. Allt hänger liksom i hop i en stor sörja. Ingenting av det är egentligen viktigt förutom vår bebiskarusell. Men det är åtminstone en förströelse i brist på annat. Och det är nog därför vi budar på ett så stort hus i skogen för blir det inga barn så har vi skaffar djur och ev kattpensionatsmöjligheter.

****
Jag är fortfarande förkyld och har en eländig hosta, i dag har jag dessutom lite yrsel. Men det går ändå att jobba och jag tycker det är otroligt jobbigt att inte kunna jobba på riktigt ännu, att ha en konsultchef i väntan på den riktiga, en omorganisation ingen fattar, ingen har riktigt tid. Det är såna konstraster, från att ha varit otroligt trygg och duktig och den som alla kommit till på gamla jobbet till att vara den nya som frågar, jagar alla med frågor och är allmänt förvirrad.

Jag försöker ta en dag i taget och verkligen ge det en chans.

****
Vi har väldiga problem att ge Robban sin tablett, vi har provat med att mosa tabletten, gömma den i maten, tvångshålla (han spottar ut den efter några minuter) men nu har vi hållit på med den i nästan två veckor så snart är dem slut i alla fall.

Jag har beställt kloklipp hos gamla veterinären för alla tre katter och avbokat ridskolan för jag kan ju omöjligt rida med denna hosta. Väldigt trist faktiskt.


Kommentarer

  1. Det finns tablettgivare att köpa på apoteket, kanske kan det göra det lättare att ge tabletterna? Det funkar på våra katter ibland.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi köpte en förra gången, som sprutar in vatten samtidigt. Men den funkade inte alls.

      Radera
  2. Hoppas ni har haft tur med huset idag! Din ridlektion blev ju inställd så du missade iaf ingenting ;-)

    Kram
    /Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, första gången någonsin ridskolan ställer in. Konstigt!

      Radera
  3. Spännande med budgivning.. Hur går det ???
    Tänkte också tipsa om tablettmojängen men har inte hört talas om att den sprutar in vatten.. Måste nog kolla om det finns flera varianter.
    Hoppas att det är slut med medicinering för er och Robban så ni slipper de problemen hädanefter.

    Kramis Lena och missarna.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering