Attans

I morse vaknade jag av att Stiina tjoade som en dåre kl 5.15, när jag väl masade mig upp ville hon ingenting utan gick ut på altanen. Schysst. Väckte hon mig med vilje? Tror fasiken det.

På måndag ska vi åka och lämna fler blodprover på Robban, så ska de utesluta en massa saker, så får vi se vad som är fel. Måste säga att jag tyckt de varit bra. Gjort uppföljningar och är väldigt noggranna.

****
I går var det premiär för min cykel, man sitter som en drottning och cykelkorgen rymmer både min väska och matlådepåsen. Men uppförsbacken var inte rolig, fy så jobbigt det var med 3-växlad, jag flåsade som en blåsbälj.
Intressant är att det är kallt att cykla, om fötter händer och huvud. När man väl kommit in på jobbet så rinner snor, svetten rinner, håret står på ända och ögonen rinner. Trevligt. Not! Man skulle haft en elcykel. Det hade varit bra i uppförsbacken :-)

****
I kväll är det ju ridning, åh vad jag längtar. Hoppas det går bra trots min hosta! Det borde vara hoppning denna eller nästa vecka.


****
Mäklaren ringde och sa att säljare inte ville sälja under det pris de satt, vi vill inte ge mer eftersom det varken finns garage eller bod. Vilket betyder att det måste vi bygga. Så det blir inget husköp denna gång.

****
Däremot så borde bilen komma idag, de skulle laga en spricka i plastgrejen där fram. Så de trodde att bilen skulle vara klar idag.

****
Nu ska jag sluta svamla och göra mig i ordning till jobbet.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering