Att vara tjock

Det är så himla märkligt. Jag cyklar nästan varje dag, 4 km enkel resa, springer upp och ner för 6 tr på jobbet, har minst 2-3 fysiska aktiviteter i veckan, sköter maten exemplariskt men ändå börjar kläderna sitta åt. Jag fattar inte.

Kanske dags att skriva en matdagbok igen? Nåt gör ju jag uppenbarligen fel. Jag avskyr att vara rund. Det finns inget värre, jag fattar inte heller varför just jag ska få tjockisgenen blandat med dåligt karaktär. Jag menar- det verkar ju inte räcka med att jag är barnlös.

****
Undra om Robban fått urinväginfektion igen. Han oxå. Vad är det med den här familjen egentligen?
Nu är han så där rastlös igen, vill inte gosa, leka eller nåt annat. Bara pipa. Kanske det är UVI som spökar?

****
I dag blir det kalas del 2. Bästa bästisen med familj kommer och ska äta middag här, men först ska jag jobba och sen åka och handla födelsedagspresenter för även hon fyller år.

****
Jag ska i alla fall beställa gynbesök och få lite mediciner utskrivna, ifall, ifall vi kan få i hop pengar till mensen om 14 dagar och påbörja ny donation.




Kommentarer

  1. Det är i allafall din favoritveckodag, TGIF, kramar Sarah och Emilian

    SvaraRadera
  2. Du kanske äter för lite/ för sällan så att din kropp håller hårt i kalorierna? Minns att du vid något tillfälle skrev ut din matdagbok och det var väldigt lite du åt. Svårt det där med kost, så lätt att det blir för mycket eller för lite!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering