Sömnlös & medicin

Det är någonting med tabletterna jag tar som gör att jag inte kan sova, nu har jag snittat 4 timmar/natt sen jag började med medicinerna. Det är inte "jag kan inte sova för oro" symptom för jag har nog aldrig varit så lugn på jobb och inför FET förut.

Så i dag har jag bara tagit progynonet och from söndag ska jag börja med 1 tablett/dag och se vilken det är. Jag önskar jag hade massa sömntabletter hemma så jag kunde ta alla mediciner ändå. Men nej, jag har några kvar och de vill jag verkligen spara IEM.

****
I dag är det äntligen fredag och helgen kommer att tillbringas i stallet. Det ser jag väldigt mycket framemot.

 I går mailade jag även en mäklarfirma som ska komma och värdera vårt hus så vi vet vilka pengar vi kan röra oss med.

Jag och bästa kollegan har hunnit med en massa förtroliga samtal och det var faktiskt hon som tipsade om värderingen. Dessutom har vi suttit och tittat på en massa hus. Men med mina krav är det inte så lätt. :-)

****

Vi har pratat om att vi vill ha sovrumsdörren öppne på nätterna, men jag kan ju inte sova om alla katter är i sängen och Robban under täcket. Så nu ska vi pröva att göra lite bäddar i sovrummet så kanske de sover där i stället. Vi har ju ett ganska litet sovrum så det är typ bara sängen där och nån byrå.


Nu är det 11 dagar kvar till FET 3!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering