Ruvardag 6

Välkommen kära ruvarångest. Både den, pms och mensvärk kom i går kväll.  Nu börjar det bli som alla andra gånger. Suck vad jag hatar Ruvardag 6 och framåt.

Nu borde embryona ha fäst om de inte dött. Hoppas de lever och frodas, men nån förhoppning har jag inte. Hur skulle jag kunna det? På 12 år har vi aldrig fått ett plus. Inte ett enda.

****
I går hämtade vi vår lilla gosefis, han var alldeles sönderstucken och skrek som en gris hela vägen hem. Sen släppte han oss inte förrän det var läggdags, han låg tom i knät på oss när vi åt. Han är väldigt trött och har nog haft det hårt på sjukhuset.

Han hade ju naturligtvis leverinflammation igen, precis samma som förra gången. Nu ska han äta Hills i/d och den 4 september ska han på återbesök och göra ultraljud och leverbiopsi.

Det är min andra dag på jobbet så det blir maken som får åka med honom. Lika så bra det.

****
I går var vi och kika på hus, ett stort vacker hus med stor tomt nere vid skogarna. Fantastiskt fint. Väldigt dyrt men kanske, kankse ska vi tänka på saken. Nästa helg är det fler visningar på några andra hus. Den stora flytten har vi inte pratat om, alls. Jag står fast vi att jag vill flytta hem men jag vill ha med mig maken. Vi låter det bero så länge.

Sista veckan på jobbet.

En utslagen Robban
Världens sämsta bild, jag vet. Men jag skrattar högt åt Rondellfåren vid Rotebro varje gång. De har nya   konstellationer varje gång och nu har de fått minifår.


Rondellfår

Kommentarer

  1. Min ångest har nog redan börjat, jag glömde ta proggis igår kväll och nu har jag superångest! Fy för ruvartiden, FY!!! Den enda gången då man önskar att dagarna gick fortare.

    Men usch så hemskt med leverinflammation. Varför får han det? Har det något med rasen att göra eller är han bara olycksdrabbad? Hoppas han kryar på sig.

    En annan fråga (som du kanske inte vill svara på här), ska du ansöka om ersättning från staten? Eller var du inte placerad 1980? Du kan svara i mail om du vill.

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Visst är det jobbigt :-( Man äts upp inifrån.

    Han ska göra biposi om en vecka, då vet vi mer.

    Nej, eller jag vet inte. Ska du? Jag har nog täönkt att det inte berör mig. Men kankse det gör? Jag har inte läst på så mkt om det.

    Kramar i massor!

    SvaraRadera
  3. Kära du - jag håller min tumme för er och ber för er alla, Robban inkluderad!

    Visst är de roliga - rondellfåren! :)

    Pussa och krama om alla katterna och njut av ridningen!

    Varma kramar!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering