Ruvardag 1

Då var man ruvare igen. För 12:e gången. Det är ju inte klokt. Det enda jag hoppas nu är att de fäster, en endaste gång. Så vet att jag kan bli gravid. För just nu vet vi inte, jag har aldrig varit det.

HCG-prov ska tas den 3 och 5/9, men det är bara att fetglömma för den dagen börjar jag mitt nya jobb. Jag tror inte jag ligger bra till i min provanställning om jag tar ledigt på morgonen det första jag gör.

Idag känns förövrigt allt mycket overkligt. Gårdagen är nästan som en film, vissa saker har fastnat och vissa inte. En del spelas upp i huvudet och en del inte.

Om det blir en nästa gång vill jag gärna ha nån med mig. Då är det med ny donator så maken och jag måste åka i skift, vi kommer inte kunna stanna en vecka som vi gjorde förra året, nu har vi ju tre pälsklingar att ta hand om. Däremot har vi ju inga pengar till det så det får bli lite senare (glöm inte klicka på annonerna, eller donera en slant). Men än är jag inte redo att ge upp.

****
Nu är det bara tre dagar kvar sen är det helg fylld med kalas och annat mys. För nu de första ruvardagarna ska jag mysa, för det är sen ruvarångesten kommer. Så det är bäst att passa på.

Kom dessutom på att jag inte har ett enda gravtest hemma, då måste jag köpa sånt oxå. Det hade jag helt förträngt.


Kommentarer

  1. Håller båda tummar och alla tår att det ska fästa!

    SvaraRadera
  2. Denna gången kommer någon av dem att fästa,känner det på mig.Tror dessutom å fragminen. Jag tar med en spruta varje dag nu under min graviditet pga förhöjd blodproppsrisk man får en himla massa blåmärken men det går .håller tummarna kramar Lina

    SvaraRadera
  3. Kram kram och lycka till nu....
    / Lena och missarna

    SvaraRadera
  4. Hoppas att det går vägen den här gången!
    /Lisa
    http://varardumini.blogspot.se/

    SvaraRadera
  5. Hoppas allt går vägen!! Lycka till!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering