OMG

Jag fick rulla ur sängen! Rulla! Sen har jag stapplat runt här, jag är så stel så varje steg är som en kamp. Ingen träningsvärk ännu men det kommer väl komma. Jag har drömt hästar hela natten.

I går gjorde vi jobbschema och pratade olika pass. Så red vi en timme med mycket galopp och avslutade med att natta hästarna och ge dem mat så jag var inte hemma förrän 21.40

Så jag ska jobba i stallet ojämna veckor 18-20 på torsdagar med en tjej som verkar väldigt trevlig. Det fanns lediga helgpass, men de får jag inte jobba ännu eftersom det är in och utsläpp i hagar osv.

Jag börjar redan nästa vecka, oerhört spännande!

****

I dag har jag börjat med prednisolon, trombyl och folsyra förutom progynonet. Så nu är man ett levande apotek igen. Så här tidigt har jag aldrig börjat med tabletterna så jag hoppas verkligen dem gör nytta.

****
Nu har jag börjat berätta för eleverna att jag ska sluta vilket gör att de blir oerhört ledsna, nu börjar det kännas verkligt att jag ska sluta. Det känns väldigt konstigt. Lite orolig är jag att jag ska jobba med bästa kompisen, för jag tror inte det är bra att jobba med kompisar. Se på mig och bästa (mycket gravida) ridkompisen.

Det gör mig orolig (som vanligt).

 Det som känns bra och faktiskt väldigt roligt är att följa ridkompisens graviditet, hon är i vecka 32 nu och mycket stor, det är väldigt fascinerande att höra henne berätta om den och tankar om hemmalivet. Ibland kan jag känna ett hugg i hjärtat att jag aldrig kommer få uppleva det, men jag bryr mig inte som på samma sätt när man ser gravida på stan.

Onsdag i dag. Det har varit fullkomligt kaos på jobbet denna vecka och nu är flera borta så det är förmodligen kaos idag med.

Hoppas ni får en bra dag och tack för alla fina kommentarer, jag blir väldigt glad.

Kommentarer

  1. Jag har haf fullt upp så jag har inte hunnit kommentera hos dig. Grattis till datumet för FET och jag hoppas att du lyckas nu. Kanske slemhinnan hinner växa till sig de kommande dagarna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Dina!

      Ja, nu fick jag några extra dagar.

      Radera
  2. En fråga, är det kliniken som ordinerat Trombyl?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm... intressant för det gör inte min klinik. Ska faktiskt fråga om det. Tack!

      Radera
  3. Jag håller tummarna för dig! Vi har också gjort IVF och har nu en underbar son.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, Så härligt!

      Tack för tummarna! De är välbehövliga!

      Radera
  4. Åhh vad jag hoppas du får uppleva en graviditet snart - det gör mig så ont att läsa smärtan mellan raderna :-(
    Kramar och tummar!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, herregud. Det känns som jag ska dö ibland.:(

      Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering