Nya småsaker

Oj, vad dagen försvann i går. En fantastik dag.

Vi lärde oss häst i hand (eller vad det nu hette), longera, vi red i ridhuset och åt middag. Så många timmar och de försvann i ett nafs! Jag fick en pigg häst som var som en kalv på grönbete, jag var alldeles slut sen och föredrar snarare sega hästar framför honom.

I dag är det 15-19 och då ska vi göra markarbete och lite annat.

****
Jag har sovit som en stock i två dar sen jag slutade med prednisolon, jag tar den kl 06.00 på morgonen och det är ju så tidigt som det går. I morgon tänkte jag halvera tabletten för att se om det går bättre med mindre dos. Om inget funkar får jag nog maila Riga och höra vad de säger. Jag tror jag har dex...(nånting) hemma så den kanske är ett alternativ.

****
I fredags så släppte chefen bomben att hon tänk om lite och 2 personer istället för 4 som vi är nu är kanske i det minsta laget. Så hon hade tänkt sig att anställa nån på 50%. Jamen? Va? Hon vill ju nyss bli av med oss alla för att vi inte har pengar. Om vi vetat det här så hade vi alla kunna tänka om.

Dessutom så annonserar de min tjänst som fast tjänst fast jag är tjänstledig.

Vad är det som föregår egentligen?

****
Nu ska jag påta med huset och trädgården så det ser fint ut när mäklaren kommer på fredag.


Gosehäst!

Kommentarer

  1. Aha du har redan börjat ta prednisolonen på morgonen :) ledsen att jag e lite efter... Sen har jag ju missat det där med mäklaren- måste läsa ikapp bakåt nu märker jag!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering