Mäklare & 4 dagar kvar

Far runt här som ett skållat troll för att putsa, feja och göra snyggt. I dag kommer ju mäklaren och ska värdera vårt hus. Vi hoppas på en massa pengar såklart, fast vi vet redan i vilket spann huset ligger men det är roligt att veta exakt.

Känns lite läskigt oxå eftersom han ska bedöma alla våra renoveringar genom åren, huset har ju såklart lite skavanker men inte mycket.

Vi får hoppas katterna uppför sig oxå så det inte börja klättra på honom eller kräkas hejvilt.

****
I dag börjar min efterträdare, hon ska gå bredvid mig tills jag slutar. Jag umgicks ju med henne igår (på mötet) och hon verkar helt okey. Kändes väldigt sorgligt på mötet i går, alla var ledsna att jag skulle sluta och det blev så verkligt. De ska dra i gång en massa spännande projekt.

2 veckor kvar tills det nya jobbet

****
I går så hade jag mitt första arbetspass och det var så roligt men sjukt svettigt! Herregud så svettigt. Alla ridlärare vad där och "eliten" i stallet. Det är så roligt att få se bakom kulisserna, allt sånt man aldrig tänkt på eller vetat om.

****
Nu är det bara fyra dagar kvar, jag ska feja på en tidsplan så jag har lite koll på min dag i Riga. Jag mailade även kliniken att prednosilonet inte fungerar och hon skrev att jag ska prova att ta det innan jag går och lägger mig i stället.

Jag provar det i kväll.


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering