Utkastad

Gode gud så trött jag var när makens klocka ringde. Jag har glömt bort hur trött man blir..Tänk att 4 veckor gått till ända. Det känns väldigt konstigt, nu vet jag ju hur friheten smakar och börja jobba igen känns ju inte lockande.

2,5 av 5 får fåfängan i betyg, inte så fin mat, ointresserad personal, fantastisk utsikt och en go liten kisse. Sen åkte vi hem och fortsatte med husprojekt tog en cykeltur på 2 mil och däckade i soffan.

För 12 år sen spikade vi för ett "hallfönster" (en sån där som sitter precis bredvid dörren), nu vill jag ha ljus i hallen igen. Men det var ett större projekt än vad vi trodde för det ser inge vidare ut inunder. Lite ruttet, fönstret var spräckt och det går nog inte att renoverar upp till tipptopp igen. Tyvärr är ju några balkar i karmen också ruttna så vi måste nog byta ut allt. (bilder kommer)

Om ni känner till en bra snickare som kan ytterdörrar i Sthlm skicka mig ett mail. Jag har hört av mig till några bekantas bekanta men ingen kunde. När jag gogglar på ytterdörrar så står det att man ska montera själv, ingenstans hittar jag en firma där montering ingår.

I dag kommer städerskan, jag brukar aldrig vara hemma när hon städar, det känns lite konstigt. Så jag tänkte åka och storhandla i stället, jag tar affären som ligger på andra sidan stan så blir det lite restid oxå:-)


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering