Snart dags, men även lite oro

Nu börjar det närma sig resan, i går bar jag ner väskorna från vinden och började smått plocka fram all packning. Det känns oerhört spännande att inte åka charter utan mer få klara sig själva ute i stora världen. Jag ser naturligtvis mest framemot ridningen samtidigt som jag oroar mig hur det ska gå för maken att rida.

Det ska bli härligt att resa i väg och naturligtvis oroar jag mig för katterna och bästisten. I mitt huvud finns 100 olika scenarior om allt som kan gå fel, allt från att katterna rymmer till dem blir sjuka eller bästisten får nog och flyttar hem igen.

****
Annat som oroar, men ändå inte, är pappa som varit på sjukhus för diverse undersökningar och ska i väg igen. Nu står jag inte särskilt nära min pappa och inte heller tycker jag han är särskilt trevlig prick men ändå vill jag att han ska må bra.

****
Efter vi kommit hem från Island är det dags att ta procrensputan och då är det en månad kvar tills det är dags för nästa försök.

Måtte det funka denna gång.


Kommentarer

  1. Ha de så trevligt på semestern. Lycka till denna omgång. Håller tummarna.

    SvaraRadera
  2. Åh, jag är lika nojig med mina katter om jag ska nånstans.. Vår resa till Stockholm blev inte ens av bara för det.. eller delvis..
    Det kommer gå så bra så och du har ju en som sköter om dem !!
    Njut av lillsemestern nu och så kommer du hem utvilad och med ev öm bak =)..

    Kramar från Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att höra att jag inte är själv!

      Tack!

      Kram

      Radera
  3. Då är vi två som hoppas på att det ska gå vägen i augusti! Blä för synarela och sprutor... men men ger det ett resultat så... :)
    E

    SvaraRadera
  4. Se nu till att få en underbar semester! Spännande och säkert jättekul resa.
    Kramar!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering