Smärre hjärtattack


Semesterdag nr 2. Fantastiskt! Fast vi far ju runt som skållade troll så semesterdega hinner vi inte riktigt med.

I går hade vi tänkt äta en fantastisk frukost inne i stan, men de ställen vi skulle till hade ju semesterstängt. Meh? Hur korkat är inte det? Mitt i  turisttider? Och att de dessutom inte skriver det på sina hemsidor gjorde ju att jag höll på få hjärnblödning på morgonen. Så det blev en sunkig fralla på coffee by george.

Sen åkte vi till cykloteket för att köpa snygga cykelkläder. Men det fanns ju ingenting i min storlek. Ingenting! Medium var det största och lyckades jag hitta en Large så var den som en XS. Nog för att jag är rund men det här är fanemig sinnessjukt, att inte kunna hitta ens funktionella cykelkläder. Alla i Sverige är inte pinnsmala..  Gaahhhaa!! Så då fick jag oxå hjärtattack och blev om möjligt ännu surare.

Men så gick vi till en affär bredvid som hade utförsäljning och där hittade jag två funktionströjor som satt ok men inga byxor. (man måste ju ha speciella byxor med cykelblöja, för att inte få skavsår när man cyklar långt)

Med mina p-piller i kroppen och ett sjujävla humör så var det lika bra att åka och stoppa i mig lunch så vi googlade lite och hittade det bästa dumplingsstället i stan. OMG! Det var det goadste jag någonsin ätit. Och vilket gulligt ställe! Ingen kunde engelska men vad gjorde det. Man fick 17 st dumplings och jag tog med kyckling. Fantastiskt! De smälte i munnen.

Dumplings

  
Mormors dumplings

Sen åkte vi hem och hela huset var nystädat. Fantastiska städerska vi har!

På kvällen kom en ridkompis och hans dotter och hämtade mig, vi skulle åka och hälsa på ridskolans hästar som är ute på sommarbete. De går någon mil ifrån oss i skogen. (hästarna alltså) Det var en rejäl promenad efter vi parkerat och hagen är ju enorm. Vi traskade runt bland mygg, fästingar och hästbajs men inga hästar..

Så kom maken, han hade passat på att ta en rejäl cykeltur så han cyklade in i hagen och letade efter dem. Naturligtvis var de allra längst bort. Så det blev att gå ännu mer.

Allt som allt tog hästäventyret nästan 1,5 timme i skogen och kl 21 var jag så trött så jag inte kunde hålla mig vaken. Så jag slocknade vid 22 och sov ända till 6.30, jag vet inte när det hände sist.

Inte en häst så långt ögat kunde nå


****

Förutom allt äventyr så håller jag på att googla i hjäl mig på kliniker. Hur ska man veta? Vi vill ju helst vara borta så få dagar som möjligt, eftersom vi har katter. Jag vill inte att de ska vara ensamma. Det är ju timmar till spanien, nästan omöjligt att åka över dagen. Alicante, valencia...Varför måste alla ligga så långt bort?

****

I dag blir det spännande då jag ska träffa dufattasmignu - dvs Mary. Vi har aldrig setts men vi mailar, läser varandras bloggar och spelar draw something med varandra. Så. Spännande och läskigt. Tänk om hon inte tycker om mig. Eller... Ni fattar.

(som en lärare hos oss som råkade prutta inför hela klassen) OMG!

Maken får åka med katterna själv till veterinären, det måste han ju klara?! Sen åker jag och hämtar honom så ska vi åka och ta TBE-spruta.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering