Informationsförvirring

Tack underbara Dina för ditt stöd. Nu har vi fått in de första pengarna via donationsknappen, den fungerade utmärkt!

Jag håller fortfarande på att surfa på alternativ, antingen äggdonation i spanien eller eventuellt surrogat. Men det är ju så sinnessjukt komplicerat, men Indien verkar vara ett bra och seriöst alternativ om vi väljer det. Jag har i alla fall hittat 1 blogg och några artiklar som belyste saken lite mer.

Jag surfar så mycket att jag inte vet varken ut eller in. Kanske det blir fortsättning med Riga i alla fall? Hur ska jag veta vilken väg som ännu inte är en återvändsgränd?

I mitten av augusti åker jag i alla fall till Riga och försöker med de sista äggen, om de överlever tiningen dvs. Tänk så skönt det skulle vara om de fäste? Vad mycket det skulle lösa.

****
I går hittade vi en fästning på Robban, jag visste inte ens att vi hade det i trädgården. Den hade inte hunnit sätta sig fast ännu. Som tur var.

Han är så otroligt rastlös, det är han ju alltid men nu är det värre än vanligt. Framförallt när han har fått vara ute. Han springer runt, runt i huset som ett djur i bur. Fram och tillbaka och tjoar. Nu har han utegångsförbud.

I dag är det min tur med veckans bild igen, men jag har tagit 400 kort men jag tycker inte något är bra.

****







Om 2 dagar åker vi till Island! Whohoo! Spännande!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering