Hemma & viktiga beslut

Då var årets resa till ända och vi kom hem välbehållna i går vid 23-tiden. Det är verkligen skillnad att åka reguljärt mot charter, sätena var större, gratis TV med 46 nya filmer att välja mellan på en egen tv-skärm. Jag tittade på apornas planet, den var riktigt bra.

I bilen i går pratade vi lite oxå. Eller nja, jag pratade som vanligt. Då berättade jag lite hur jag tänkte med bebiskarusellen.

Vi gör nu i augusti och sen en omgång till med ny donator. Sen skiter vi i det här. Jag orkar inte hålla på. Då får vi ta den sorgen sen och då vill jag i stället satsa pengar på djur, gård, och resor.

Vårt hotell 

Hela Island är lavalandskap, utan grönt



Nationalparken Thingvellir

Hemåt!

Kommentarer

  1. Så ni bokade hotell och flyg själva?

    Var det svårt att boka aktiviteterna själv då?

    Bokade ni hästturen via internet innan ni åkte?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, via en resebyrå, online. Aktiviteterna kan välja att ta bort eller lägga till, hur man vill. Vi tog en paketresa men gjorde om den lite så den passade oss.

      Vi bokade allt innan, men det finns massor av turer att boka när man även är där.

      Radera
  2. Det verkar som ni har haft det bra :) skönt!

    Tillslut kommer man till den punkt när man känner att det räcker och känner sig trygg med sitt beslut. Det får vara lite svajigt och man sjunker och kommer igen många gånger om men det är ändå rätt beslut för oavsett så glömmer man aldrig. Ni har i alla fall en plan och jag hoppas av hela mitt hjärta att den har ett gott slut.

    Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var otroligt toppen. Inte helt oväntat tyckte jag att hästturen var roligast medans maken tyckte "allt" var bra:-)

      Känner mig inte så trygg. Jag vill inte nöja mig med det här. Jag VILL ha barn. Jävla skitkropp man har:-(

      Kram

      Radera
  3. Så bra att ni kom iväg på er mysiga semester och fick tid att lämna lite vardag och prata !!
    Det är nog så att till slut kommer man till en gräns
    med allt även om det gör ont i hjärtat bara att tänka på det.. Sen kan nya saker dyka upp och allt kan ändras och livet behöver inte bli alldeles galet ändå.. Och vem vet vad som väntar runt hörnet för nån av oss?

    Jag önskar er all lycka med allt, vad som än händer.

    Massor med kramar till er två från
    Lena och missarna i Kåge

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att få lite perspektiv på det hela. Vi får se hur det blir, men jag har i alla fall börja tänka på det otänkbara.

      Kram!

      Radera
  4. Måtte ni lyckas nu i augusti, för jag tycker du ska få alltihop! Inser att man når en punkt när man inte kan och vill mer - du har klarat mer än jag hade gjort och jag beundrar verkligen din kraft. Önskar dig all lycka det vet du.
    Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, fast jag har slutat tro. Sen hela karusellen en gång till. Herregud.

      Kram

      Radera
  5. Hej! Jag brukar läsa bloggen men aldrig kommentera men nu kommer första kommentaren....Jag tror att ibland kan det vara så att det är när man ger upp som livet på nåt sätt slänger till en precis det man vill ha...Jag vet inte varför och jag är inte religiös på nåt sätt men av egen erfarenhet så har det varit så måååånga gånger att när jag tänker "nu gör jag si och så och sen får det fan vara nog,jag orkar inte mer" DÅ är det som att livet/universum/nån gud eller liknande "fixar" allt och det blir som jag vill...Kanske blir så för er också? Hoppas innerligt att det tar sig nu i augusti! Och OM det inte blir barn för er så kommer ni leva ett lyckligt och meningsfullr liv ändå. det kansk einte känns så nu men jag lovar, att det blir bra hur det än blir. Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Åh, vad jag hoppas att det vore så. Tyvärr har dessa barnlösa år av försök gjort mig både bitter och väldigt otroende.

      Så jag varken tror eller hoppas. För jag orkar inte. Men det är så fantastiskt att alla ni läsare gör det för mig. Det är därför jag orkar gå vidare.

      Tack.

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering