Dalarna

I dag ska vi till Dalarna över dagen, vi ska hälsa på bästa kompisen.

Vi gick utbildningen tillsammans och har hållt i hop sen dess. Skamligt nog har vi aldrig varit där fast vi känt henne i snart 10 år:-/

För er som inte vet ligger dessutom Dalarna mig extra varmt om hjärtat eftersom det är där jag bott i större delen av min barndom. Jag längtar ofta dit och skulle inte ha något emot att flytta dit.

Det kommer bli en lång dag, inte minst för katterna som ska vara ensamma hela dan. Men alla grannar är ju liksom bortresta. Och kompisar.

****

Jag funderar mycket på nästa försök som är om en månad, sen måste vi besluta hur vi ska göra. Väljer jag Spanien så kostar det 98 000 för ett försök och då tillkommer dyra resor och mediciner och extra semesterdagar. Så mycket pengar har vi inte, vi kan inte ens skaka fram så mkt pengar. Då måste vi låna eller skjuta upp försöket för att få ihop pengar (till februari kanske).

Kör vi på Riga så kostar det 50-60 000 + resa och det kan vi kanske skrapa i hop men då måste vi vänta nån månad för att få ihop alla pengar (oktober-nov kanske).

Det betyder att jag närmar mig 40-strecket med stormfart. Fortfarande utan barn, vilket gör att jag får panik. Inga pengar och inga barn. Va faaaaaan.

****
Så nu kanske ni förstår varför jag hellre fokuserar på handväskor, semester och katter?



Kommentarer

  1. Hoppas ni har en toppendag!

    Det är massor av pengar hur som och det är verkligen inte rättvist :(
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Oj så mycket pengar. Tycker att jag själv har lagt ner mkt men kommer inte i närheten av dessa summor. Läste en artikel om att äggdonation i Estland ger 50 % chans till befruktning om en 44 åring som lyckats. Kan mejla dig artikeln om du inte har aftonbladet plus. Jag har följt din resa och kanmp länge och önskar så att du ska lyckas. Jag vet att frågan har ställts här förut men har du inte funderat lite mera på surrogat? Kramar Lina

    SvaraRadera
  3. Det är ju helt sjukt vad pengar det kostar! Men vad gör man inte?! Man skulle ha startat en IVF-klinik ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering