Äventyr

Vi är redan uppe på benen då vi ska åka i väg och äta frukost i stan, vi har googlat en del och hoppas att  han hittat ett fint frukost ställe. Sen ska vi till cykelaffären och kolla kläder.

Anledningen är ju att det är måndag och städerskan kommer, känns lite konstigt att vara hemma och så vill jag inte vara i vägen.

Och i kväll kommer ridkompisarna och hämtar mig så ska vi åka till hästarna som är ute på bete. Roligt!

****
Huset i går var en besvikelse, det var konstig planering, gammalt och renoveringsbehov. Köket, tomten och läget var fantastiskt. Men visst, om de kastar huset efter oss så..

I går klippte vi resten av häcken och Robban var mycket upprörd. Han stod och skrek som en gasell efter oss i 2 timmar. Han var väldigt upprörd över att vara inne på altanen och vi var utanför.

Sen härja han resten av eftermiddagen och sen däckade han och sov 5 timmar på raken. Helt utslagen. Gissa vilken herre som inte ville sova sen?!

Maken har ju kvällspasset och smög in i sovrummet när Robban var ute, men så fort Robban såg att han inte var uppe stod han och tjöt som en siren och försökte öppna sovrumsdörren. Så återigen är det konstaterat att Robban måste nattas innan vi (maken) går och lägger sig. Så maken fick gå upp och vara uppe tills Robban slocknat.

Gosefisen.




I morgon är för övrigt ännu en stor dag då jag har äran att få träffa Mary spännande och roligt!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering