Tårar och kaos

Vilket misstag att se liv, lust och längtan i går. Jag grät sen hejdlöst efter att ha sett den. Det gjorde så ont i hjärtat och kroppen så jag trodde jag skulle gå sönder. Det är precis som taget ur vårt liv.

Utom den sista biten. Jag vet faktiskt inte hur det slutade för jag fick lov att stänga av. Att hon skulle få plus och allt skulle sluta så jävla lyckligt. Nä, där fick jag nog och gick in och grät på toaletten.

Så nu fick jag en depression efter ha sett den. Helst efter scenen när hon står i badrummet och skriker hur misslyckad hon är. Att alla människor inklusive pundare kan få barn. Även de som inte vill. Folk gör abort.

pust.

****
Sista semesterveckan brukar vara lugn och mysig på jobbet men allt har urartat i kaos. Vi kan inte skicka statistik, inte till csn, systemet vägrar fungera och nu går alla på semester. Vad härligt att komma tillbaka till. Det är hemskt att gå på semester när inget är fixat och man vet att de sökande blir lidande. 

****

Men ändock. Sista arbetsdagendagen. Och när jag kommer tillbaka så är det mindre än en månad innan jag slutar. Just nu ska det bara bli skönt. 

(nu glömde jag berätta om Robban, men det får jag göra sen)

Ha en bra fredag allihopa!

Kommentarer

  1. Bara ettt par minuter in på filmen blev jag ledsen och var ledsen under resten av filmen. Jag fick nog ett par tårar i ögonen också.

    Det gör ont och det är så jobbigt när man inte kan berätta om det för andra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är det. Väldigt jobbigt.

      Kram

      Radera
  2. Vad stark du är! Hur jobbigt det än är att titta så tror jag att man blir starkare när man klarat den värsta reaktionen.
    JAg gillar ditt sätt att skriva. Kort och koncist, men ändå starkt och lite spännande =)
    Fortsätt gärna posta bilder på kissekatterna <3
    //Annah

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, det var snällt av dig. Kort? Det är nog mest av lathet, det är jobbigt att skriva långa komplicerade meningar. I huvet är det inte korta saker. Det lovar jag

      :-)

      Radera
  3. Jag grät också, speciellt vid samma tillfälle av filmen som du. Sen kan jag vara lite irreterad i efterhand för hon hade "bara" gjort 2 IVF och blev sedan spontangravid. Hon hade ju "bara" blockerade äggledare som blivit "fixade", den ena i allafall? Så det fanns passage.

    Det handlade såklart ej om flera misslyckade IVF. Som vi vissa andra gjort. Höga förhoppningar hade jag ej på de 2 första försöken, det var väl efter 3 som man börjar få lite panik.

    Men som sagt det var väldigt rörande.

    Hoppas allt är bra med katterna!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag blev oxå irriterad. Avskyr lyckliga slut..

      Efter 3 försök fick jag oxå panik, efter 11 så..Inte vet jag..

      Kram!

      Radera
  4. Jag hade just laddat upp och skulle kolla på filmen, på svt-play. Så är materialet bara tillgängligt i Sverige!! Fan. Men så läste jag din blogg... det kanske var lika bra att jag inte fick. Gråter gör jag tillräckligt ändå! Hoppas du har återhämtat dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad tråkigt! Det är värd att se, så du får pallra dig hem, du har 29 dagar på dig innan den försvinner från arkivet.

      Radera
  5. Nu har jag sett filmen.. Så bra den var och att den visats.. Så jag och andra får se som inte vet.. Tårarna kommer här hos mig också och jag önskar att såna här problem inte fanns...

    Kramar till dig från Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det önskar jag oxå, tack fina du!

      Kram

      Radera
  6. Jag grät med när jag såg den fast jag tyckte med att vad ska hon gnälla över som bara gjort två ivf? Även om jag nu tillhör den lyckliga skaran som efter 8 insättningar och två missfall väntar ett mirakel så sitter barnlösheten så djup i mig att jag nog aldrig kommer känna mig bekväm med de som spottar ur sig barn på löpande band. Det är sorgligt men sant. Lova att aldrig sluta blogga. Du är så stark och din kamp berör så många fler än vad jag tror att du själv förstår. Kramar Lina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte jag heller, jag tror jag inte är bekväm i någonting längre.

      Tack, vad snällt av dig!

      Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering