Ny Intervju!

På måndag ska jag på ny intervju på socialenheten som handläggare. Intervjun är i två timmar varav en timme är psykologiskt test vid dator. Är det nån som gjort nåt sånt? Vad ska jag tänka på?

Dessutom kan jag inget om LVU, SOL eller LVM, förutom det lilla man läst. Kan nån av er?

Spännande och läskigt.

Kommentarer

  1. Socialhandboken kan du beställa på nätet, tror tom Adlibris har den. Står mkt grundläggande som du kan ha nytta av och alla termer lär du dig efterhand.kram /Lina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så jättemkt för bra tips! Kram!

      Radera
  2. Du behöver inte kunna detta! Bara visa att du har FÖRMÅGAN och VILJAN att lära dig. Stressa inte i onödan. Var inte orolig för testerna, de mäter bara din egen självbild och är ett diskussionsunderlag. Lycka till! //Annah

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra sagt, det ska jag komma i håg:-)

      Tack!

      Radera
  3. Lycka till.

    Att du kommer på intevjuer visar på att de tycker du är väldigt intressant. Det kommer att gå bra. Jag hoppas att du får ett nytt jobb som du trivs på.

    SvaraRadera
  4. Viktigaste på psyktesten är att du svarar ärligt hela tiden och inte tror att vissa svar förvänats, då samma frågor kommer igen men i annan form.

    Du kan googla det andra och bli lite mer insatt, finns bra sammanfattningar på vissa sidor (kommer inte ihåg vilka.) Samtidigt är det inget du behöver kunna. Vi läkare skulle göra extrema misstag om vi skulle hålla allt i huvudet.

    Lycka till!

    SvaraRadera
  5. Åh så spännande !
    ...och som någon ovan skrev, var bara dig själv för det är ju därför de vill träffa dig..
    Inte för att de förväntar dig att du ska vara som alla andra är =)

    Lycka till !

    Kramar från Lena och missarna

    SvaraRadera
  6. Spännande!!! Har gjort många sådana tester (bytt jobb ofta) och håller helt med Lill ärlighet inte vad du tror de vill du ska svara.... Du klarar det galant!
    Lycka till o kram

    SvaraRadera
  7. Läskigt och spännande. Vet inte så mkt om jobbet men det är en helt annan dimension och jag är inte riktigt utbildad inom det området.

    SvaraRadera
  8. Eh... Jo det kan jag väl. Men ska du jobba med _alla_ lagarna? Det vanligaste är ju att arbetet delats upp så att man har SoL+LVU, SoL eller SoL+LVM... Men det viktigaste är ändå de lokala riktlinjerna, själva lagarna är oftast inte viktigt att förstå annat än intentionen av

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering