Meh?! Hopp?

Måndag igen då. Jag fattar inte. Det är ju alltid måndag..I dag ska vi till andra sidan stan på nåt jättemöte inom mitt projekt för att lösa hösten. Hoppas det blir ett bra möte.

Jag hoppas oxå att det är bättre med kollegorna och alla mår bättre, det är otroligt hur en kollega kan dra ner hela stämningen. Jobbigt att ha lite ont i magen varje gång man ska till jobbet.

Inte slutade jag googla heller. Jag tycker Robban luktar hemskt ur munnen, och naturligtvis googlade jag och hittade FORL. Måste be veterinären titta i hans tänder nästa gång, jag ska ringa idag och boka blodprover för det är dags och kolla att leverna är okey. Tänkte även be om lite andra prover samt tänderna förstås.

Jag tycker inte han riktigt är som vanligt, nåt är det. Hoppas han inte har ont bara. Mattes lillplutt.

****

Denna vecka kommer bli en social vecka där vi ska träffa en massa kompisar. Väldigt skönt att ha ledigt mitt i veckan. Bara det gör att det känns lite lättare.

I dag skulle det vara nåt inslag om det journalisten frågade mig om. Kan det vara på tv4 månne?

Ska kika och återkommer om det.

Ha en bra måndag allihopa!

Kommentarer

  1. hej, hittade din blogg genom att snurra runt på olika IVF bloggar, skall själv starta vårat första IVF efter sommaren då vi också är ofrivilligt barnlösa.

    (Vad är Robban för ras och vad har han för symptom, be veterinären kolla honom ordentligt i halsen för att se hur hans tonsiller ser ut är/har han varit långvarigt risig i halsen ta ett svaljprov på honom. En irriterad hals och infektion kan ge irriterade ögon hos hund dom får som småblåsor på baksidan av blinkhinnan dvs 3:e ögonlocket)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      Hoppas det går bra för er, ni har både en jobbig och en lite spännande resa framför er.

      Tack för bra tips!'

      Jag har en Cornish rex, jg bokade tid hos vet och ska be henne kika i halsen oxå!

      Lycka till

      Radera
  2. Hoppas att du får en bra vecka..
    Ang jobbet och kanske alla relationer man har med folk.. Försök att inte dras med i andras nedgång och humörsvängningar även om det är svårt. Man påverkas såklart av andras känslor och negativitet. Men de som är värst får man försöka sätta upp en mur mot om det går. De kan ha sina problem (som man inte vet ett dugg om) och kanske tar ut det på andra.

    Försök att tänka att det inte har ett dugg med dig att göra och var ditt glada själv så ska du se att du kanske lurar dem att le lite mitt i deras surhet.

    Massor med kramar och så önskar jag dig en skön måndag !

    /Lena och missarna i Kåge

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack hjärtat! Du har alldeles rätt, jag ska försöka på att inte påverkas av de andra.

      Tänka att det inte är mig det är fel på.

      Tack!

      kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering