kisseri, kissera

Dina påminde mig om surrogattankarna igen i föregående inlägg. Jag tänker faktiskt en del på det. Jag har ju skrivit en del om det förut. Jag tänkte jag ska skriva ett riktigt inlägg om det. Hur jag tänker och resonerar.



 Fortfarande Ingen mens :-(

****

I går var vi förbi djuraffären för att byta en kattleksak och passade då på att köpa en bädd till Greta. När vi efter shoppingen kom hem la jag den på golvet i hallen för att ställa ner övriga varor.

Då passar Robban på att kissa på den! på Gretas bädd!! Men va faaan då. Vad är det han har fått för sig nu? Nu har det hänt två gånger på fluffiga saker. Vet. kände ju igenom honom sist och sa att det nog inte var UVI.

*muttrar*

****

I dag hade jag tänkt och ut och cykla några mil, men det ösregnar ju liksom. Det skulle ju bli fint i dag. Jag fattar inte var sommaren tog vägen.

****
Nästa vecka blir en intressant vecka. I morgon ska jag på intervju på socialtjänsten, jag funderar start på att avboka men det kanske är världens bästa jobb...

I morgon ska jag oxå besluta mig hur jag ska göra. Åt något håll. Eller i alla fall maila chefen om jag är intresserad av skoljobbet eller inte.

På tisdag ska vi ha planeringsdag i stan. Ska bli intressant om chefen vågar ta upp hur allt egentligen ligger till. Inge vidare att ha planeringsdag när det är som det är på jobbet.

På onsdag ska jag till endometerioscentrum och jag tänkte köra bil dit. OMG, hur ska jag kunna hitta och framförallt parkera?




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering