in between..

Så minsann. Det händer saker i mitt liv. Men inte det jag vill ska hända. Och att lägga endometrioscentrum precis bredvid BB och gravidavdelningen är ju verkligen idiotiskt.

Men vi tar det från början.

Resan dit gick bra utom när det kom till den parkering vi sett ut, för den fanns inte. Eller snarare hela kvarteret var borta. Så jag fick cirkulsera lite och ni vet hur det är när man knappt vet var man är, var man ska eller åt vilket håll någonting är. Men jag hittade en parkeringsplats (sista platsen) och tänkte att jag får väl promenera, men det var ju precis utanför. Sån röta tänkte jag. Tills jag såg att det kostade 25 kr/timme..Och jag var väldigt tidig.

Mötet då?

Det var nån isländska som mest sa; -mm, ojdå, jaha. Inte fick jag den kända endodoktorn. Dessutom hade hon en massa böcker med sig så hon var nog under utbildning.

Det var ett riktigt blaha möte, jag hade laddat med miljoner frågor, funderingar och hon kunde knappt svara på nån. Men hon skrev ut p-piller som jag kan ha mellan försöken (? funkar ens det) och provera för att framkalla min mens om den inte kommer.

Jag hade 1 gulkroppscysta (va fan kom den från???) och något mörkt fält (?) och en slemhinna på ca 10 mm vilket gör att mensen borde komma.

Så en hel semesterdag, 300 kr + bensin och resa a 2,5 timmar + parkering 56 kr.

Så jag mailade kliniken och skrev vad hon hade sett och fråga vad jag ska göööööörrrra!

****

När jag kom hem ringde de från jobbet jag sökt sa att de inte fick tag i mina referenser, så jag fick jaga på mina referenser så de ringde upp henne. (vilka frågor hon ställde, OMG, känns som jag sökt till statsminister) Hon ville ha minst 3 referenser. Jag passade på att fråga om provanställning och det var naturligtvis 6 månader.

Jag har googlat på lön och de verkar ha samma eller mindre än mig.

***

I dag ska jag åka till jobbet för alla filer har kommit som jag måste ladda upp (24 st) och koppla till olika enheter, svara på 200 mail, ta emot elever och göra slutbetyg.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering