Gosefisen

Då har dagen kommit då det är dags att åka till veterinären med Robban, vi åker direkt efter jobbet. Eftersom det är mycket som ska kollas så måste han sövas vilket är en stor risk när man har HCM.

Vilket för en stor oro. Framförallt för mig. Som älskar min gosefis.

Dessutom är han en tjockis vilket är jättesvårt att få bukt med. Hur gör ni andra kattägare?

****
I går var sista lektionen, det var väldigt roligt. Vi red en sväng ute och dressyr som för en gång skull gick riktigt bra. Men det var sjukt varmt i ridhuset så jag svettades så det rann ner i ögonen, glasögonen immade igen och både hästarna och vi var alldeles kokheta.


****
Idag ska jag ha samtal med chefen, hon ska berätta om hur det ska se ut till hösten. Ska försöka stå på mig och säga vad jag tycker. Men det är lite som hos doktorn då man försöker framstå som den friskaste människan i världen.


****
Nu är det några som hävdar att vi kan överklaga försäkringskassans beslut eftersom det är felaktigt. Men hur ska vi göra? Jag är inte skriftens kvinna utan skulle behöva nån som kan. Jag mailade Barnlängtan för över en vecka sen. Men inte en enda har hört av sig. Det vore super om nån av er var juridiskt duktiga och är bra på att överklaga såna här saker.. Maila mig i så fall.

Inför det nya försöket skulle vi verkligen behöva pengar. Vi pratar om 100 000 här som vi måste lägga ut. Vi måste förmodligen låna. Första gången faktiskt som vi lånar till ett försök.



****
Nu har jag fått sån där ångest igen, över att tiden bara går och jag har fortfarande inte barn. Inte ens nåt på G. Vafan hände liksom? Otroligt jobbigt och frustrerande. Det går knappt klä känslorna i ord, alla tankar som far runt.

 Va fan ska jag göra?







Kommentarer

  1. Vill börja med att skriva att du är en tuff och stark kvinna och jag håller alla tummar för dig och din man!

    Gällande katter och övervikt har vi haft problem med en tjockis och en normalviktig/nästan smal. De åt torrfoder, tjockisen hetsåt och kräktes. Vi bytte helt till blötmat vilket funkar toppen för oss. Tjockisen har blivit smal och den andre har bibehållt sin vikt. De äter främst Bozitatetra, även Mjau, ICA påsmat och Gourmet slinker ned. Torrisar serveras endast som godis under kontrollerade former!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hur gör ni när ni åker till jobbet? Har ni fri tillgång?

      Vi ger bozita 3 ggr/dag och torrisar när vi är borta..eller lite nu och då faktiskt:/

      Radera
  2. Katterna får mat ca k. 7, ca kl. 17 och ca kl. 22. Maten får stå framme tills nästa måltid om den inte äts upp. Nu till sommaren/varmare tider funderar jag på att ställa maten på kylklampar eller nåt för att den inte ska bli dålig fort. Tycker att det funkar bra och katterna håller sig mättare bättre. PÅ helgerna får de mat lite senare, kanske vid kl. 9 när vi vaknar och det funkar också. Har skrivit lite på katternas blogg (som inte är så aktiv just nu dock).

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering