Framtid?

Mensen hallå? Nu är det dags att komma så jag kan åka och stoppa in några nya ägg, bli lyckligt mammaledig och skita i jobbet på nåt år.

Men nej då.

Så.

I morgon har chefen bokat in mig för samtal om hösten. Det kan betyda vad som helst men jag tror hon vill att jag ska ge upp min yrkesroll och jobba med det här mardrömsprojektet på heltid. Vad ska jag svara? Nää, det vill jag inte. Jag avskyr det. Men det finns ingen annan för vi är inte så många kvar.

Underbart att ni är så många som tror på mig, jag vet att jag har både dålig självbild och självförtroende. Jag har googlat en del och jag ska försöka tänka ur jobbperspektiv inte ur personliga jaget.

****

Jag kämpar på med vikten, jag har gått med i viktklubben för att kunna registrera var jag äter. Vad jag kan se äter jag nästan för lite men rör oxå på mig för lite. Hur ska man hinna och orka?

Men jag har tagit till mig alla Lills råd och sköter mig utomordentligt.

****

Nästa vecka ska jag till endometrioscentrum. Behöver jag verkligen det? Jag tillhör ju Huddinges endocentrum? Vad kan de göra? Jag är ju mellan försöken i alla fall och då behandlar man inte endon oftast..

****

I morgon är det dags för Robban till veterinären. Hoppas hon inte hittar nåt. Han är ju min gosefis.

Och i kväll är det sista ridningen! Trist. Skittrist faktiskt. Hur ska jag klara mig?

Kommentarer

  1. Bra att du lyssnat till mina råd och viktklubb är bra på det sättet att du skriver ner och ser vad du får i dig samt balansen av kolhydrater,proteiner, fett m.m
    Vardagsmotion är en konst men bara man får in det så funkar det :) Testade du piltaes, 20 min programmet?

    Vad tiden går ska du redan ha mensen? Som jag sagt beundrar din ork och kämparanda.

    Lycka till med allt
    Kramar lill

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering