Snart helg?

Viktigast av allt! Jag har fått en tid till endometrioscentrumi Uppsala i Juni! Efter 8 månaders väntan.

Hoppas jag får vara kvar hos dem trots jag gör behandligar. Jag funderar mycket på hur endon mår mellan behandlingarna och sånt måste dem kunna?! Samt min sömnlöshet. Och det onda som kommit tillbaka (igår) igen. Och min bortopererade äggledare. Hoppas de är lika fantastiska som jag hört.


Torsdag och vi börjar närma oss den härliga helgen, dock med dåligt väder, men ändock helg.

Vi ska till veterinären och klippa lite klor, sätta upp staketet åt bästisen mot att hon sover här när vi är på Island och dessutom kommer kanske bästa dalakompisen hit! Roligt! Gilla!

****

I natt har jag sovit sådär korkat igen, dvs vaknar 01.30 och kan inte somna om. Efter lite naturläkemedel så somnat jag efter någon timme och vaknar som ett vrak. Jag som sovit så bra i några veckor nu. Vad hände liksom?

****

Jag tänker mycket på hur allt med ÄD3 ska klaffa. Donatorer, våra provsvar, sommarsemester- dvs mission impossible att göra VUL på sommaren, kommer det ens bli av?

Kommentarer

  1. Men härligt med din tid hos Endocentrum !
    Det är ju bra om du får gå hos nån som kanske kan ta hand om helheten med allt som krånglar. Om du hoppar mellan olika instanser är det ingen som vet vad den andra gör..

    Lycka till

    Kramis Lena och missarna.

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas att de kan hjälpa dig i Uppsala att hålla endon i schack.

    SvaraRadera
  3. Skönt att du fått tid!!! Hoppas du får en finfin helg.
    Kramar

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering