Ruvardag 4

Tänk att det var 4 dagar sen jag reste ner till Riga. Det känns fortfarande helt overkligt.

Inga symptom idag heller, allt är precis som vanligt- kass sömn, kass mage och kasst humör. Nu börjar ruvarångesten sakta smyga sig på. Tvivel, funderingar och oro. Och planering för nästa försök.

Mitt största problem just nu är att få tag i remisserna som ligger hos gyn för HCG proven. De har öppet 9-16 och jag jobbar 8-14.47 MEN denna vecka är jag på utbildning så då är jag på andra sidan stan och slutar 17. I dag ska jag ha lektion och slutar nog 15.30. Alltså jag fattar inte hur jag ska lösa det. De har lunchstängt samma tid som jag har lunch så det är oxå uteslutet.

Det blir att klura lite.

En underbar helg har vi haft med solsken, trädgårdsarbete och mys. Så trist att den tog slut så fort. Det borde vara helg jämt.

I dag kommer i alla fall städerskan som tur är. Det ser ut som ett dammigt slagfält här efter alla våra besök. Sen tycker jag det blir oerhört dammigt av kattlådorna. Framförallt i det rum de står.

Hoppas ni får en bra dag!

(har förresten hittat en ny rolig blogg, jag skrattar högt när jag läser den, ta en titt på Fredriks blogg här bredvid)

Kommentarer

  1. Hoppas att du kommer åt att få remisserna. Ge symptomen lite mer tid, måla inte fan på väggen!

    Fredrik Backman är verkligen hur kul som helst. Mycket bra blogg!

    SvaraRadera
  2. Jag är med dig idag också, håller på dig och lilla embryot! Hoppas att din operation har spelat roll och gjort miljön mer vänlig att bo i, jag vill tro det på något sätt! Hang on babe!

    Stor kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering