Ruvardag 2

I dag var det en sån där lycklig morgon efter att ha sovit hela natten alldeles otroligt gott. Släppte in Robban och hade vårt morgonmys, en liten uns av lycka fladdrade till i mitt hjärta. Jag vet att det bara är tillfälligt eftersom de kritiska dagarna snart kommer ångandes. Men ändock.

Det känns att jag är mer avslappnad denna gång. Det blir som det blir. Jag kan inte göra så mkt och allt jag har gjort förut har ju uppenbarligen inte fungerat.

Så nästa vecka blir det ingen ridning eftersom det är teorivecka men veckan därpå blir det den vanliga tisdagsridningen och en uteritt på torsdagen. För fäster embyona så gör de det denna vecka. Sen spelar det ingen roll, då är det andra krafter som bestämmer. Det känns som ett helt rätt beslut och jag anser oxå att det är bättre att motionera och röra på mig än att inte göra det. Om det mot alla odds skulle visa att de fäst så beslutar jag utifrån det. Men med mina odds så vet vi att chanserna är minimala.

I går skulle jag åka till jobbet och gick till garaget som vanligt. Men fick hjärtklappning då inte bilen var där. Hade nån snott min bil? Men pinsamt nog så stod den på vår uppfart. Jag hade alltså passerat min bil med 10 cm utan att reflektera över den alls. Det är inte första gången..

I dag blir det en del måsten, återvinningen, storhandling och cykeltur. Thats it.




Kommentarer

  1. Det ska gå bra den här gången!
    Önskar dig en skön helg!

    SvaraRadera
  2. Ingen morgonsnus här inte, vår katt skrapar på dörren i tvättstugan(instängd över natten). Sen är det mat, sen vassen från badkaret, sen lägga sig på soffan. Här ska inte kelas. Det enda kelet man får är när han vill ha mat(på foten) eller när det är minusgrader ute, då är man visst ett värme element.

    Hoppas embryot håller på att borra in sig.

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter inget vidare, du får skaffa en cornish i stället:-9

      Tvättstugan?

      Detsamma!

      Radera
  3. Ja du tänker så sunt..
    Det kanske känns mer avslappnat denna gång pga
    förändringar med op inför denna resa och insättning.

    Jag hoppas i alla fall allt jag kan att det ska
    gå bra och att lyckan ska landa hos er också.

    Massor med kramar från Lena och missarna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering