Provdag, mors fucking dag (dan efter)

Ignorerar för övrigt mors dag, vilket jävla påfund. Det är till för alla lyckliga helyllefamiljer för att visa för oss övriga att de är högre stående. De har en familj. De är en familj. Så jävla lyckliga.

Alla vi andra som varken är föräldrar och har föräldrar som riktiga arselen får stå där ännu en högtidsdag och bli utanför. Som alla andra högtidsdagar.

Ett sätt att påminna oss om att vi är misslyckade ur samhällets synvinkel och alla andra som sprider sina skitåsikter om morsdag och barnlöshet; att jag inte kan få barn. Jag kan inte bli en familj. 

Nää. Lägg ner skiten.

Mmmkey?

Ok!

****

Så.

Nu ska jag försöka få till det med blodproverna idag. Jag åker till en helt annan kommun och hoppas de levererar svaren fortare och framförallt kan ta prover.

Funderade på att ringa vårdcentralen om mina utslag oxå men proverna känns viktigast. Jag åker tidigt på förmiddagen i fall det blir krångel, så får jag åka vidare till nästa labb.

Gårdagen då? En vääääääldigt lång dag som gick väldigt bra, så sinnessjukt jobbigt att sitta 7 timmar i bilen. Jag hade fasiken skavsår i baken..

Det var otroligt roligt att träffa syskonbarn och min syster. Alla barn har blir så stora, vuxna. Min syster är ju 4 år äldre och hennes äldsta barn är redan 17 år. Jag har inga barn. Sånt tänkande gör att jag får hjärtklappning.

När vi kommit hem på kvällen så hade jag Lills ord i huvudet att jag måste röra på mig varje dag så jag tog en raskt promenad i 30 minuter. Sen var dan slut. Det känns lite som en dröm i dag. Hände verkligen allt det där i går?

****

Katterna var SÅ glada när vi kom hem. Grannen hade ju varit här men alla katter for runt som troll när vi kom hem. Hon var förövrigt väldigt imponerad av Robban och Stiinas kontaktsökande, Stiina hade stalkat henne och Robban hade skuttat rätt upp i hennes famn, klättrat på gallret och busat runt.

Idag är han som en klätterväxt, jag ska släpa runt på honom hela tiden, annars tjoar han, springer runt, terroriserar och är djupt olycklig..Det finns ingen katt det är så synd om i hela världen!

Jag har smörjt på solskyddsmedel på Robban (på huvudet) nu varje dag, det uppskattas inte. Han springer runt som en tok sen och försöker springa bort medlet.. Stackarn ;-)

Nu ska jag ringa och boka tid för kloklippning, Robbans klor är som hajtänder..



Kommentarer

  1. Ja, men vi har aldrig firat vår mors dag( eller fars). Tycker inte att det är en sådan stor högtidlig dag. Mina föräldrar tyckte bara att det var onödiga pengar. Det räcker med födelsedag.

    Hoppas proverna går bra, de flesta är visst för att kolla blod coagulationen. Och då kan det behövas Heparin, räcker kanske inte med trombyl.

    Du är i alla fall mamma till katterna! Har börjat säga till min katt att mamma älskar dig.


    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är sant, det har jag inte tänkt på:-)
      Jag kallar alltid Robban för mattes lilla bebis..*harkel*

      Kram!

      Radera
  2. Jag får alltid blommor på mors dag från mina katter. De är ju mina bebisar : )Beodra maken att handla blommor till dig från katterna nästa mors dag: ) kramar Lina

    SvaraRadera
  3. Mina lurviga barn brukade ge mig tårta och en bok (alltid en jag ville ha hmm?) Mamma katt firas med räkor :) Om Robban,Stina och Greta kunde hade de firat dig morsdag de luxe varanten. Borde finna en mattarnas dag, för vilket jobb vi gör.

    Duktiga du som promenerar, men tänk på hälsporren. Vill inte att du får ont.

    Skönt att du överlevde resan :)
    Svarar på mailet i morgon, nu tar vi fart!
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering