Framtiden?

Jag är lika prickig i ansiktet idag, benen är lite dåligt rakade eftersom jag inte kan genomlida epilatorns smärta så väl och jag vaknade med en finfin migrän.

Välkommen kära tisdag.

Så.

Efter lite ringade i går så fick jag lov att boka ett besök hos gyn. På fredag. Mitt i vårt fredagsmöte. Härligt. För att få ut lite blodprovsremisser.

Så.

Möte med högsta chefen gick bra igår. Vi var väldigt sakliga men det känns ju dumt att vi är bara 2 av 5 på jobbet som vill vara med på mötet. Men jag känner att vi gjorde rätt. Förmodligen kommer det bli nån konfrontation av något slag.

Men vad vi ska säga var vi var i går eftermiddag är en annan sak. Vet inte vad jag ska ljuga i hop riktigt.

Men nu till lyckan i mitt liv. Min Robban. Han blir SÅ upprörd över att han är inne på altanen och jag utanför och rensar rabatter och klipper gräs så han står och ylar efter mig. Och jag står och pratar med lätt babyspråk "jag kommer, mattes bebis, lugn bara, snart färdig" när jag upptäcker att granne 1 och 2 står och tittar förundrat på mig. Jag rodnade, log lite, vinkade och duckade bakom häcken.

 Attans. Det var den värdigheten.

Han har blivit lite solbränd på öronen och på huvet. Så söt. Och han älskar just nu att leka med en fullkornsspagetti fastsatt på ett snöre. I bland blir jag så orolig över hans hjärtfel. Att jag ska hitta honom i en stroke när jag kliver upp på morgonen.

Och Greta har börjat stalka oss. Och prata med oss.

I dag är det stallet. Härligt!


Gosekisse. 

Kommentarer

  1. kunde varit jag som stod där och prata m mina håriga bebisar :-) underbart att ni har en sån relation!
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering