Att vara modig?

Tänkte jag skulle sitta ute i solen på morgonen med herreminje vad pollen! Allt är alldeles gult. Dessutom har jag glömt bort hur läskigt det är med alla insekter. De attackerar en från altanens alla hörn. Otäckt!

Men modig som jag är har jag borstat (fast borsten hade spindelväv/bo på sig) bordet, tagit med mig kaffet och datorn och sitter i solen med katterna.

Jag funderar på att vara lite mer modig. Att boka en resa i Juli tors-söndag. Och låta alla vänner ställa upp. Och hoppas att alla vänner ställer upp och åker hit. Jag är så modig att jag funderar på New York. Offra så lång resetid för att åka dit jag har önskat i så många år. Undra om det är varmt där då?

Nästa helg är det konfirmation för min systerdotter. Då ska vi åka 60 mil tur och retur över dagen med min fulla pappa i bilen. Det känns roligt. Verkligen. Herregud. Det krävs mod att överleva den dagen, men det för i alla fall något gott med sig och det är att träffa min syster med familj.

Jag har sökt semester dan efter för min och katternas skull, dessutom tänkte jag klämma in ett gyn besök och försöka få någon att ta proverna på mig.

I dag då? Snickra, grilla och motion står högt på listan. Sen får vi se. Hoppas ni får en solig dag allihopa.


Kommentarer

  1. New York är underbart och i juli lär det vara varmt. Det är min favoritstad och jag tycker helt klart att du ska åka. :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering