snö & mirakel?

Det snöar utav bara den här, vi har säkert 1 dm och det fortsätter. Meh? Vad hände? Våren? Hallå?

I går när jag var och tränade på lunchen tänkte jag "det har inte varit en sån tokig vecka ändå, inget tjafs på jobbet"

Mmm. Eller hur.

På vårt möte på eftermiddagen så slog vår chef till igen. Nu har hon dödat varje uns av arbetsglädje jag har och hon verkligen lyckades kränka oss alla. Fick oss att känna som en skock boskap. Fick mig att kännas mig att jag är värdelös, opålitlig, dum och inkompetent. Hon särskiljer dessutom oss, så den ena gruppen har massor av resurser och personal och den andra får slita livet ur sig.

Hon har väldigt fel, väldigt, väldigt fel och jag såg hur vi alla dog i går. Ingen vågar heller säga nåt. Hon har förvandlat oss till Robotar. Vi får faktiskt inte ens prata med varandra. Eller fika.

Så återigen har hon fått mig att gråta när jag kom hem och jag har en fruktansvärd jobbångest, jag har ont i magen när hon är på jobbet och hon skapar otrygghet och oro i gruppen. Jag har funderat halva natten.

Jag valde mitt yrke och sadlade om som vuxen och läste 3,5 år på universitet för att bli det. Nu jobbar jag bara 40 % som det. Och det är inte mitt val.

Jag behöver ett mirakel. Jag har sökt jobb men det är ursvårt att få något, jag har sökt alla möjliga jobb...

På måndag hade jag bestämt möte med facket, men fick lov att boka av pga av massor av jobbsaker- måste nytt försök att hitta tider med dem.

****

I går var jag i alla fall och provade ut glasögon, jag har 6 st med mig hem. Men hur ska man veta? Det är ju jättesvårt. I dag ska jag bestämma mig.

Kommentarer

  1. Släng ut bilder på dig med dem på vet jag! :) Ang jobbet vet jag inte vad jag ska säga.. har du sökt ngt annat? Jag skulle säga upp mig och söka annat under tiden.. men det är jag det. Skulle inte orka gå och må dåligt pga ett jobb. Finns annat i livet.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering