Oro & rädsla

Så minsann. Då har vi överlevt halva veckan, det är ju för skönt. Eller snarare så kanske det är mitt i veckans först i kväll? För jag har ju inte överlevt dagen idag? Oroar för jobbet varje dag.

Nu har jag tipsat maken om dörrar och grindar. Han har startsträcka på ca 1 år. Det händer ingenting. Mycket tröttsamt. Oroar mig hur det ska gå med vårt besök under Valborg.

Mer jag oroar mig för att nu är det -7 grader. Allvarligt. Vad är det här för jäkla vår? På fredag ska dessutom bli snökaos, preciiiiis när jag ska köra hela den läskiga vägen till gyn. Oroar mig lite för gyn. Och att jag måste gå tidigare från jobbet då. Mitt i ett möte. Mycket att oroa sig inför fredag.

Jag oroar mig för pengar, dyra flygbiljetter, att det inte ska gå vägen den här gången heller.

Jag oroar mig att vi ska byta tillbaka till den ordinarie maten Eukanuba efter vi kört hills I/D för Robbans sjukdom. Greta gillar Eukanuban för mkt och äter slut hela tiden. Oroar mig att vi har fel mat. Googlar därför ihjäl mig.

Oroar mig för mitt röda ansikte. Har försökt och sminka mig idag så att det inte ska synas så mkt. Är kass på att sminka mig. Skulle behöva gå på kurs.





Kommentarer

  1. ja men var är våren?
    Här vaknade jag till 2 dm snö och massor som fortsatte att falla från himlen. Det enda positiva med det är väl att jag just nu är förkyld och kan sitta inne och kura.. Hade ju varit trist om det varit supersol och vårvärme med en förkylning..

    Hoppas att det går bra med resan och allt som du oroar dig för framöver.. Jag kommer att hänga med dig, vid datorn och hålla tummarna.

    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så trist att du är sjuk, hoppas du piggar på dig snart!

      Glad att du är med på min resa! Kram

      Radera
  2. Jag är också kass på att sminka mig och har många gånger tänkt att jag borde gå en kurs för att lära mig detta som alla andra kvinnor bara verkar kunna från födseln :)
    Lycka till med alla dina orosmoment!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det konstigt, ändå har jag sminkat mig ända sen tonåren. Men är inte ett dugg bättre på det ändå:)

      Tack!

      Radera
  3. Usch för alla orosmoment.... :/ Vad underbart det skulle vara att få vara bekymmerfri några dagar. Väntar med spänning på att få höra hur det gått hos gyn.

    Inte ett dugg avundsjuk på er snö ;) Men jag ska väl inte säga för mycket... Kanske är ngra decimeter här imorgon, hihi :)

    Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så underbart det skulle vara. Finns det såna människor tro?

      Nu lyser solen och det är faktiskt 10 grader på dagarna och gräsmattan har blivit grön.

      Men i morrn kommer det snö igen.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering