3 dagar kvar

Humöret börjar bättras på lite i alla fall. Inte mycket, men man får vara glad för det lilla.

 Däremot så kan jag fortfarande inte sova. Jag vaknade 2.14 och kunde inte somna om, men det är ju ursvårt att veta om man sover däremellan eller inte. Dessutom har jag fortfarande rodnande ansikte vilket verkligen är skitjobbigt, att lysa som en tomat i tid och otid är ingen höjdare.

Jag har dessutom klippt mig, jag klippte faktiskt av allt och är korthårig nu. Blandade känslor men det är i alla fall lättskött, de nya glasögonen kommer i morgon och vikten..ja..jävlaskitvikt. Jag tränar 3 ggr i veckan. Tror ni jag är smalare? Nejdå. Inte då.

Till valborg kommer syster med ena sonen (8år), de vill gå på grönan (suckar tungt). Men min hjärna har hakat upp sig med katterna och ytterdörren. Han är en utekille och vill ut och cykla och springer in och ut. Mina katter sitter gärna klistrade vid dörren.

Ja, ni fattar problemet? Just nu har vi ett kompostgaller stående där. Men det är inte särskilt fungerbart. Har ni nån smart lösning?

I kväll är det stallet. Vi ska hoppa idag. Jag får nog samma häst som de sista gångerna. Hoppas jag. Han är lite sur i boxen, seg att rida. Men helt ok.





Kommentarer

  1. Ja vi har ju en bra egengjord nätdörr som sitter innanför ytterdörren. Inte så svår att göra egentligen men allt beror väl på hur händig man är, eller hur händig karl man har.
    Här är en länk till en bild på vår dörr.

    http://miramilaia.se/door.jpg

    Hörde av någon att Anticimex har nån slags nätkassett för detta ändamål som de kan montera upp. Säkert dyrt men det går väl kolla upp.

    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den var ju jättefin! Oj, så duktig han är!

      googlar antisimex...

      :-)

      kram!

      Radera
  2. En liknande dörr som Lenas har vi till terassen där Sigge gärna vill smita ut, fast här är vi rädda ändå att han hinner ut gömd under en stor hund...
    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering