18 dagar kvar

Nu börjar det verkligen närma sig FET, på fredag ska jag på VUL och hoppas verkligen att slemhinnan vuxit till sig!

From måndag går jag dessutom ner i tid, det känns som en stor lättnad och jag hoppas livet kommer kännas lite bättre och mer kvalite.

Nåt fel är det i kroppen, eller så är det alla mediciner. Från 20 i går till 22 så halvsov jag i soffan, sen var det  sängen direkt och sen har jag sovit, vaknat om vartannat och vaknade vid 8 alldeles yr i huvudet. Jag är mest arg och sur hela tiden och tycker allt är tråkigt och jobbigt. När jag läser fass så stämmer det in på progynonen.

I dag lyser i alla fall solen och vi ska åka och köpa golvbrädet och fönsterbrädor. Skönt att komma hemifrån för i 2 dagar har Robban varit ett monster på 4 ben. Pip, gnäll ynk. Vill inte leka eller gosa. Bara springa omkring och yla. Muckat med alla katter.



Kommentarer

  1. Hejsan! Jag följer med spänningen er kamp och håller tummarna för att det skall gå vägen. Är själv ganska ny i IVF-rullorna och undrar därför vad som utmärker en FET. Jag vet ju att det förs tillbaka ett embryo från frysen, men är det samma procedur med mediciner som vid ett färskförsök?
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fet betyder ju frysta ägg, vilket gör att man inte behöver ta sprutor för att framkalla egna ägg. Om man jämför med ett färskförsök för min del så är det ingen skillnad alls.

      Så nu tar jag progynon för att få en fin slemhinna på minst 9 mm så att ägget kan fästa. Själva insättningen är ju precis densamma.

      Kram och lycka till

      Radera
  2. SV: Spännande att det närmar sig FET nu!

    Nu har jag bytt adress till din blogg på min sida!

    Tack för din kommentar avseende aspberger. jag har funderat en del och googlat på det. Jag förstår att något är fel med henne. Om det är asberger eller något anat vet jag inte. Men det är lättare att få perspektiv när man tänker så. Tack för din kommentar!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, läskigt och spännande!

      Det finns en del väldigt bra sidor och kriterier som är värda att läsas. Det brukar kännas lite lättare när man vet vad som är "fel".

      Lycka till

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering