Bajs och kiss

Då har vi kommit in i den berömda kiss- och bajsåldern. De flesta ord ersätts med kiss eller bajs och sedan följt av gapskratt. Det är så svårt att hålla sig för skratt och försöka säga att det inte är så bra och säga så.


De är så roliga, har så smarta resonemang och funderar kring en massa saker jag inte ens betänkt. Vi är tyvärr fortfarande i "kan själv"fasen, vilket orsakar gråa hår på oss föräldrar. I lördags var de billiga när vi var på bamsegympa, tänk att de fortfarande är så lördagsilskna!? Sen släppte det under eftermiddagen och blev en trevlig dag till slut.


Sen denna kärlek! Den är verkligen otrolig och fantastisk. Kramar och pussar och någon som viskar "jag älskar dig mamma" i örat är en fantastisk känsla och gör gott i hjärtat.


Sen den här solen som dykt upp på morgonen och kvällen! Det är som en strålkastare in i huset och vem vill gå lägga sig då liksom? Vi har persienner och mörkläggningsgardiner men solen letar sig in ändå.

Vi var lite snåla när vi flyttade in och bara tog persienner i sovrummen. Nu får vi straffet. Så i flera dagar har jag jagat persiennmannen utan framgång! Måtte han svara idag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering