Ny bil!

Hurra!  I går fick jag äntligen min bil! Den var mycket finare än jag mindes den och lyckan var total när jag körde hem den. Däremot är den avancerad i jämförelse med min gamla bil, det är lite som en cockpit med alla lampor och knappar. Den har ju både skyltavkänning och vitt streckavkänning.


Det är ju en elhybrid och den smyger fram när den har startat. Vilket just nu är en nackdel för jag fattar och hör inte när den är i gång. Jag trycker runt lite här och där tills bilen blir irriterad på mig :-)


Tyvärr fick vi fel däck till bilen så i morgon ska maken ha bilen för att åka och lämna in den. Då får jag ha hans gamla skruttbil. Suck :(


****
Jag har haft lite ont i halsen och huvudet i några dagar, men det verkar inte vara något som vill bryta ut. Trött är jag också och ridningen går sådär. Jag har verkligen en svacka just nu sen hästen jag hade var hysterisk. Jag kan inte koppla av riktigt och spänner mig. Det gör inte saken bättre.


****
Nu har jag anmält mig till bamsegympa i kommunen så vi slipper åka till andra kommuner, jag trodde dock vi aldrig skulle få plats så fort.


Så nu får vi gå dubbelt den här terminen. Lördagar och söndagar :-)




ooops.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering