Barnmottagningen

Alfred och jag var i går till barnmottagningen, han var helt fantastisk. Han charmade alla, gapade och sa Ahhh, vägde och mätte sig glatt (19 kg 106 lång), lät henne titta i öronen och var så gullig.


Mitt mammahjärta svämmade över av stolthet och en förundran hur väl han kan sköta sig när vi är borta och den sidan ser vi väldigt sällan hemma. Dagis sa samma sak; vi har väldigt trevliga och väluppfostrade barn, det är bara det att de aldrig är det hemma ;:)


I alla fall fick vi miniderm till huden, singularis till natten för hostan och en remiss till öron, näsa hals. Öronen är åter fulla av vaxproppar och de behöver se över hans andning och öron. Vi fick även nässpray till natten. Doktorn var ung men noggrann och trevlig.


Om två veckor är det Klaras tur, hon däremot är inte lika medgörlig.


****
I helgen kommer syster och barnens kusin på besök. De har inte varit till vårt nya hus ännu, ska bli kul att höra vad de säger och tycker om vårt nya boende. Inte för att det spelar nån roll för vi stortrivs. Tänk att vi bara bott där två månader, det känns som vi bott där hela livet.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tumör i äggstockarna?

Sammanfattning

Fortsättning på undersökningar...