Drömhus

Jag är så lycklig varje dag jag vaknar. Vi bor i ett drömhus, det har allt och lite till. Området är fantatiskt,skog och vatten alldeles inpå knuten. Efter en vecka har vi kommit i ordning, vi har en del kartonger att packa upp men de är ute i förrådet. En del saker är ännu inte hittade som batterier, tejpen och barnens gummistövlar. Vissa saker saknar vi inte ens. 

Även katten Robban har kommit till ro och flyttat in i tvättstugan på torktumlaren, klokt då det är husets vamaste rum då värmepannan står där. Värmepannan är för övrigt så avancerad att man måste klura en hel kväll på hus man skruvar ner värmen. Vi är inte vana med ett så varmt hus, vi frös jämt, hade tofflor och koftor. Här är det 23 grader och vi svettas :) 

I morgon börjar det på riktigt, vi börjar jobba och pendla igen. 2 veckors inskolning är till ända. Vi får lite längre till jobbet men det är det värt. 


Kommentarer

 1. Å så härligt det låter!!!
  Vi har (i smyg) börjat planera för att bygga eget. Men vi har ingen tomt än, och det är det svåra.... Finns nästan inga här!! :(

  Men det är så underbart att fundera och planera.... :D

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad spännande! Ni får flytta hit, här finns det tomter :-)

   Radera
 2. Låter fantastiskt, glad för er skull!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Incidenter på dagis

Viktiga händelser och mindre kärlek