Midsommarensamhet, Gad och fobi

I morgon är det midsommar och vi har inte planerat någonting. Det är ju inte så att inbjudningarna haglar över oss men ärligt har jag inte heller ansträngt mig. Så i midsommar ska vi typ inte göra något, vid fint väder gå ner till hembygdsgården och titta.


På lördag kanske lekland, bada eller kolla möbler på Ikea. Eller nåt.


Det jag mest ser fram emot är terminens sista ridning. Hoppas vi får rida hästarna till betet. Men lite nervös är jag också då Klaras kompis mamma ska följa till Stallet och kika. Vi har träffats en gång på kalaset förra helgen.


Min social fobi visar sig verkligen i såna här lägen, det har ju blivit bättre men med okända människor har jag fortfarande svårt. Och okända miljöer.


Min GAD har även den blivit bättre men blommar ut som i kväll. Jag tror att det handlar om att jag inte orkar tänka. Det är sånt ös hemma så jag hinner liksom inte fundera. I går funderade jag dock över livet innan tvillingarna. Vad gjorde vi då hela dagarna?


****
Barnen har sovit så dåligt nu i någon månad, Alfred är uppe och springer på nätterna, vaknar tidigt och är allmänt trött. Klara vill inte sova och har krupphosta.


Det gör att min sömn hamnar i kläm och jag är livrädd att hamna i samma sömnsvårigheter som förut. Jag är så tacksam att jag sover bättre, mår bättre och tacksam att läkaren lyssnade i höstas.


****
Nu har vi bokat två dagar i Kalmar då vi ska åka till Barnens gård och bo på pensionat. Det ska bli roligt! Vi ska även hitta på nåt annat roligt men lite oklart ännu.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Incidenter på dagis

Viktiga händelser och mindre kärlek