Dalabesök, tvillingkompis

I dag var första morgonen på veckor där det inte var tjat, gnat och hot att vi ska i väg. Alla klädde på sig och jag åkte iväg från förskolan lätt i hjärtat. Det är sån skillnad på bra och dåliga morgonar. Dåliga dagar följer med hela dagen och hjärtat känns tungt, medans bra dagar gör mig glad.


Inte så konstigt kanske men att hålla på tjafsa på morgonen är det värsta jag vet.


Alfred har fått en dagiskompis, det är så roligt och jag blir så glad i hjärtat. De leker jämt och han pratar mycket om henne. De har hållt i hop några månader nu.


Klara har haft sin kompis på dagis sen de började, men Klara är lite mer självständig. Hon leker ofta och pysslar själv.
****
Min ventil i livet är att få åka till stallet. I går sken solen, jag fick en bra häst och lektionen gick bra. En ridkompis och jag hittade varandra då vi upptäckte att hon var lika gammal som jag, kämpat i många år för att få barn, genomgått provrör och det skiljer bara 10 dagar mellan våra barn. Jätteroligt! Tänk vad världen är liten. En själsfrände :)


****
I dag (sent i kväll) kommer systerdotter och syster, systerdotter sover hos oss och syster hos vår pappa. Jag blir så glad att ha systerdotter hos oss, hon är fantastisk med barnen och de älskar henne så mycket. Min syster blir Klara väldigt blyg för, framförallt om de inte varit hos oss på ett tag.


Vi har ju dessutom en extradag ledigt! Underbart!

Kommentarer

  1. Det lät som en bättre start på dagen. Något som kan vara värt att tänka på de stökiga morgnarna är att det blir bättre. En morgon kommer du ha lämnat barnen och komma på att i princip alla morgnar flyter på, att barnen leker bra ihop (eller med kompisar) nästan jämt, att ni klarade flytten bra. Äldre barn är lättare på en del sätt (men annat tillkommer så klart)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Incidenter på dagis

Viktiga händelser och mindre kärlek