Hästar och tinnitus

Som en del av er vet började jag rida som vuxen för några år sen, jag har aldrig ridit som barn. Jag är rätt rädd för hästar, är inte helt övertygad om att de inte är ute efter att döda mig :-) Genom åren har jag dock bemästrat min rädsla lite och uppskattar snälla hästar och vill helst inte ha tuffa sådana.




Hoppning är verkligen min akilleshäl, jag tycker det är otroligt läskigt samtidigt som det är väldigt roligt. Det är en enorm lycka och stolthet varje gång jag överlevt en hopplektion. Det ingår i utbildningen och vi har det var 4.e vecka.


I torsdags red vi studs och i början gick det SÅ bra, det var 14/hinder och bommar på rad och jag och hästen flög över dem. Men sen när de höjde, jag struntade i att ha spö så kändes det så läskigt. Så slutet blev sådär. Tyvärr är det ju slutet på lektionen jag kommer i håg, inte början.


****
Jag tror jag haft alla sjukdomar nu ett tag, I helgen fick jag en släng av matförgiftning, mensvärk utan dess lite och förkylning. Sen gick allt över och i måndags fick jag ont i bihålorna, så där mycket att man helst vill köra upp en toaborste genom näsan för att rensa. Det värker så jag blir tokig. I och med det började det tjuta i örat. Men vafan, välkommen alla skumma sjukdomar.


Så nu tjuter det i örat och jag ser alldeles trött och svullen ut i ansiktet, låter täppt fast jag inte är det..


****
Hemma fortsätter vi tömma vinden och förrådet, det blir aldrig klart! Nästa vecka ska vi spika tillvalen och träffa mäklaren.


Det börjar närma sig nu :-)



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering