Bamsegympa

Vilken succé! Barnen älskade gympan, även vi vuxna uppskattade det otroligt mycket. I en timme skuttade, sprang, dansade och hoppade vi. Alfred var helt lyrisk och klarade alla moment i hinderbanan, han är verkligen totalt orädd. Han hoppar/kastar sig från plintar, klättrar högt för att kasta sig ner. 

Jag ser redan framemot nästa vecka! 

Barnen verkar ha bytt utvecklingsfas med varandra. Nu är det Klara som är ilsk och Alfred är som en solstråle. På nåt sätt höjer man ribban lite varje dag och det som kändes jobbigt förra veckan känns inte lika jobbigt idag. 

I morgon är det återbesök hos läkaren, få se om det är doshöjning eller om hon är nöjd med mitt mående. Jag mår bättre måste jag säga, inte lika mycket ångest och panikattacker men humöret är fortfarande lite ojämnt. 

****** 
Vi håller på tömmer vår vind, säljer, kastar och packar. Maken är och hämtar flyttkartonger, jag gissar vi behöver hur många som helst. 

Det kommer ta tid att arbeta oss igenom högarna i vår bod och vind. 


Katt och barn tittar på haren.  


Kommentarer

 1. Va kul med Bamse-gympa! Henning går sin 3:e termin nu och älskar det. Har pratat om det hela juluppehållet. Går ni i kommunen?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt! Vi går i kommunen men i grannorten.

   Kram

   Radera
  2. Vi också, i lördagsgruppen ��.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vidrig helg :(

Incidenter på dagis

Viktiga händelser och mindre kärlek