Byte av medicin och trotsålder

Usch vilken helg (och vecka) . Jag ville seriöst säga upp mitt medlemskap som förälder i helgen, kasta in handuken och flytta 1000 mil bort. Fy för sjuka barn! eller sjukdomar..Eller ja..Allt..


Alfred lider nog av den svårt sjukdomen "trotsåldern" som jag är mycket osäker på om vi föräldrar kommer överleva. Att han varit snorig och något understimulerad/matvägrande denna helg har inte gjort saken bättre. Han bara retas och gör "tvärtom", verkligen tålamodsprövande för oss alla.


Klara hade fortsatt 40 grader och åt fortsatt inte något vidare varken under fredagen och delar av lördagen trots kåvepenin. Efter ett besök på KRY-appen blev det byte till en annan antibiotika och efter första dosen var hon feberfri och började bli sitt gamla jag igen. Tack och lov för KRY, det är andra gången vi använder den och så smidigt.


I går började aptiten för henne komma tillbaka och de började även hosta mindre på nätterna. Klara får ju alltid krupphosta förutom astmahosta så det är ett väldans hostande. Tyvärr glömde jag deras astmaaspray som de ska ha på dagis i bilen. Det såg jag när jag kom till jobbet. Suck!


SÅ skönt att vara på jobbet och vila upp sig. pust!


Jag kan inte heller med ord beskriva vilken bra arbetsplats jag kommit till, jag är väldigt glad och tacksam att jag vågade att byta arbete i höstas.









Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering