Med hus! Nästan...

Här händer det saker, efter mycket om och men ringde mäklaren i går och undrade om vi var intresserade av ett hus i det område vi kikade på. Det är under uppbyggnad så inflyttning är först 2017. 

Efter lite klurande så tackade vi ja och bokade hus. Så nu ska vi flytta tillbudet ett nytt län och en ny kommun (grannkommunen) Nu väntar vi på lånelöfte. 

Så nervöst, spännande och.. Nervöst ;-)

Här hemma har vi förutom husplaner sovkaos deluxe med Alfred. Han härjar på nätterna och det nya är att vägra somna hur trött han än är. What to do? Stöket på kvällarna spär på min magkatarr ännu mer. 

Nu måste jag surfa lite på kommunen vi ska flytta till. ;-)

Kommentarer

  1. Stort grattis! Så spännande! ❤ lycka till! Kram cicci

    SvaraRadera
  2. Grattis till nytt hus! Vad roligt för er! Vad gäller sömn så brukar jag lägga mig bredvid barnet, inte säga nånting, och bara ligga där fastän barnet låter. Mörkt i rummet givetvis. Liksom inte "trissa upp" barnet utan bara vara tråkig och tyst. Kanske hålla en lugnande arm omkring. Ett stort observandum är att mina barn är nästan exemplariska nattetid (annat dagtid... ��) så kanske inte funkar på alla barn.. Lycka till! /J

    SvaraRadera
  3. Åh så roligt! Grattis och lycka till.
    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
  4. Visst är det väl så att ni delat upp tvillingarna så de sover i separata rum?Viktigt köra samma rutin oavsett sömnoroligheter och inte göra för stor affär av det han testar nog mest er sen händer det alltid mkt som dyker upp i form av drömmar och då det bearbetas.Hoppas det planar ut snart och grattis till att ha blivit med hus.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering