Känna kärlek och sorg

Veckan har gått oerhört fort och återigen tänker jag på "alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag det var livet"

Precis så känns det. Det bara rusar på, hämtningar, lämningar, mat, städ, tvätt och jobb. Alla måsten äter upp dagarna. Vissa dagar handlar bara om att överleva medans andra dagar är helt fantastiska som idag. Vilken fin dag vii haft tillsammans, det kommer finnas med länge i mitt hjärta. 

Idag har vi dessutom varit och tittat på ett villaområde i grannkommunen som håller på att byggas och jag blev helt kär. Det är både mitt drömhus och ett helt fantastiskt område. Tyvärr har vi inte stått i kö så lönge så chansen att vi får ett hus är obefintlig. 

Men det är bra kommun, bra skolor och mycket vacker natur. Men längre resor för både mig och maken. 

*****
Idag har jag varit och ridit för näst sista gången i min gamla underbara ridskola, sen läggs den ner. Jag har ridit där i 4 år.  Jag känner mig oerhört ledsen för det men ännu mer ledsen när hon berätta att min favorithäst ska avlivas, han har artros i nacken. 

Vi har hängt i hop sen i somras och han är helt fantastisk. 

Lektionen var av typ hjärtinfarkt. Vi hade terränghoppning inomhus. Dvs spetshinder, hopp över skottkärra och vattenhinder.  Jag fixade allt men tror jag inte andades på hela timmen. Nästa vecka ska vi tydligen hoppa terränghoppning utomhus. Gode Gud. 

****
I övrigt har det varit en riktigt skitvecka med maten, mkt slarv, tröstätning och stress. Fy bubblan




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering