Hur man överlever?

Nu har vi haft det lite lugnt, lite sömnproblem och konflikter men överkomligt. 

Men så var vi här idag igen, båda var trötta och har slagits om mig, leksaker och både Alfred och Klara har haft vidriga utbrott. Allt är "min" och "neeeej" Alfred blir så frustrerad när vi inte förstår och han inte kan förklara. 

Att hålla sig lugn under hela EM och kvällen med dem är a och o men väldigt jobbigt och jag har lust att låsa in dem eller mig i garderoben. Jag orkar inte med alla konflikter. Om allt. Så fort de inte får som de vill, så fort de vill ha något eller av oförklarliga saker. Det stökas fortfarande på nätterna. 

Gode Gud. Giv mig styrka. 

Det är så klart en massa positivt; Klara pratar riktigt bra, förstår allt man säger och är väldigt pysslig med sina dockor. Hon kramar, tröstar och nattar dem. Älskar duplo och böcker. 

Alfred röjer, klättra och springer. Sitter mycket i våra knän, äter massor och gör bus. Älskar duplo och bilar. Han har svårare att göra sig förstådd och blir då arg på oss. Ham har börjat krama och klappa Klara, ger henne nallen och nappen. Han klappar dock lite hårdhänt så hon brukar dessvärre bli ledsen i stället. 

Vi har sålt i väg vår babyjogger city select. Med mkt sorg för det har helt klart varit den bästa vagnen. Men vi behöver den inte och vi behöver pengar. 

****
På jobbet är det kaos. Kaos. Mina medarbetare är dessutom sjuka så denna vecka är jag själv på mottagningen. I stället för att vara 3 så är det jag. På deltid. 



Kommentarer

  1. Läs om tecken som stöd,det är suveränt! Hjälper barn som är lite sena i språkutvecklingen. Här tex: http://teckensomstod.blogspot.se/?m=1

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering