Massor av besök

På fredagen var jag med öppna i fotbollshallen och vi hade med oss tvillingkompisen. Trevligt och än intensivt Denna helg har min mamma varit på besök. Det har gått över förväntan även om det varit rätt slitsamt. Min mamma är ju även hon som ett barn eller som en vuxen utan social förmåga och låg intelligens. Hon förstår inte hur saker fungerar, hur saker hänger ihop och konsekvens. 

Men hon är glad i barnen och gör så gott hon kan. Men hur vi överlevde där som barn är verkligen en gåta.  

I går var vi och shoppade vinterskor till barnen och en jacka till mig. En HEL STORLEK mindre ;-) liiiite trång men jag satsade på den ändå. För jag tänker fortsätta kämpa. 

Vi avslutade med en smarrig lunch på mitt grekiska favoritställe. En bra dag förutom att Alfred trillade och slog upp läppen. Han är en riktig otursfågel och trillar och slår sig mest hela tiden. Han har dessutom varit gnällig och sur i några dagar- oklart varför. Båda har fortfarande fantastiska utbrott när saker går emot dem.  

Nästa helg kommer barnens gudmor och som jag längtat efter henne! Vi har inte setts sen i juli och det känns som en evighet. 

Helgen efter kommer min syster och hennes barn. 

Både barnen och vi uppskattar och gillar verkligen när det kommer folk hit. Det blir liv och rörelse och vi får en extra hand. 

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag är helt slut efter ridpasset och den s helg och i morgon är det allvar igen. 


Barnen och deras mormor. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering